Fenix Hotel

Sunny Beach, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 800 m
  • safety_box
  • room_balcony
  • pool_children:
  • meals: Morgenmad, halvpension og All Inclusive
  • built_year: 2005
  • transfer_time: ca 40 min
  • room_minibar
  • room_floor: Gulvtæppe
  • elevator
  • nbr_floors: 11
  • credit_card: Visa, MasterCard, Diners
  • room_ac
  • nbr_rooms: 314

Hotelinformation

Perfekt for dig, som kan li´ at der er liv lige udenfor hoveddøren
Hotel Fenix er et perfekt valg for dig som gerne vil bo tæt på hvor det hele sker og ikke tilbringer så meget tid på selve hotelværelset på ferien. Der er direkte adgang fra hotellet til hvor den livlige og hyggelige strandpromenade begynder. Strandpromenaden løber hele vejen langs stranden i Sunny Beach. Der er et hav af spisesteder i nærheden - både restauranter, fast food-steder og cafeer, og det er også rig mulighed for at købe lidt souvenirs med hjem, da det bugner med souvenirbutikker i området omkring hotellet.

I den lille have ved poolen ligger der også en charmerende, skyggefuld lille poolbar, som serverer snacks og drikkevarer. Baren ligger på en lille terrasse og er indrettet med møbler som er fremstillet af industripaller, og det er et populært lille åndehul.

Grundet den centrale beliggenhed må noget støj forventes.

Du skal blot vælge hvor dukkerten skal være – poolen eller stranden…
Der er en dejlig pool på Hotel Fenix, og den lille børnepool er en integreret del af denne. Du kan ligge og slappe af på solsengene eller måske finde dig en skyggefuld plads på græsset ved siden af selve pool-området. Når man bor så tæt på stranden, bør man også tage en forfriskende dukkert i Sortehavet. Det er blot at krydse gaden og via en lille sti på ca. 50 meter er du på den skønne, brede sandstrand, som Sunny Beach er så kendt for. Der er også et område med sanddyner overfor hotellet, som særligt børn og barnlige sjæle vil elske at udforske nærmere.

På stranden er det muligt at leje strandstole og parasoller – og ellers kan du naturligvis finde et sted at brede dit badehåndklæde ud og slikke sol her…

Der er ikke badehåndklæder på hotellet, så vi anbefaler at du medbringer disse eller køber dem, når du er fremme.

Mod betaling

Strandstole og parasoller på stranden

Morgenmad, halvpension eller All Inclusive
Du bestemmer selv om I blot vil have morgenmad eller halvpension under jeres ferie eller måske endda bestille ferien med All Inclusive.

Hvis I bestiller All Inclusive kan I både nyde at alle tre hovedmåltider er inkluderet under ferien, og derudover er også snacks, pandekager og is inkluderet i løbet af dagen. Og så er der naturligvis også lokale drikkevarer inkluderet – og det er da herligt ikke at skulle tænke over at købe det, hver gang man bliver tørstig.

Måltiderne serveres som buffet i hotellets restaurant, som også har en terrasse, så I kan sidde udendørs.

Mod betaling:

Hvis du blot har morgenmad eller halvpension, er alle drikkevarer mod betaling, ligesom I heller ikke kan nyde de snacks og den mad, der serveres for gæsterne med All Inclusive mellem måltiderne.

Selvom du har All Inclusive, er internationale mærker af drikkevarer samt alle drikkevarer efter kl.23 mod betaling.

God beliggenhed
Da du bor centralt er der et væld af muligheder for oplevelser lige så snart du træder udenfor hotellet. Hotel Fenix ligger nemlig lige ved den populære og livlige strandpromenade, hvor der er liv og glade dage fra tidlig morgen til sen aften. Det er rigtig hyggeligt at slentre langs Sunny Beachs strandpromenade; at kigge mennesker, spise is, købe souvenirs eller få en lækker drink på en af de mange strandbarer.

På selve hotellet er der billard, og så er den poolbar i Hotel Fenix´ lille have også et populært og hyggeligt samlingspunkt.

Mod betaling

Billard

Lille international børneklub
Der er en mindre international børneklub på Hotel Fenix, hvor børnene kan mødes og lege med andre børn i løbet af dagen. 

Massage i pavilionen i haven
Det er muligt (mod betaling) at få en afslappende massage i den dertil indrettede lille pavillon, som er placeret i Hotel Fenix´ have.

Der er et mindre motionslokale med forskellige træningsmaskiner, som du frit kan benytte dig af, hvis formen skal holdes ved lige på ferien.

Mod betaling

Massage

Enkle, funktionelle værelser
Værelserne er enkelt, lyst og praktisk indrettet, og interiøret er holdt i orange og jordfarvede nuancer.

Der er gulvtæppe på værelset, central aircondition, tv, telefon, safety boks og minikøleskab (begge mod betaling). Det er muligt at få wifi som dækker på værelset, i lobbyen og ved pool-området mod betaling. Alle værelserne har balkon.

Mod betaling

Wifi, safety boks og minibar.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dobbeltværelset er ca. 22 m² og har to almindelige sengepladser, samt en lænestol, der kan slås ud til seng. Når den udslået måler den 173x94 cm, hvilket er noget kortere end en almindelig seng. Der er brusekabine på badeværelset. Der kræves mindst to betalende voksne, og der kan bo max tre personer i værelset. Det er muligt, mod tillæg at booke værelset som enkeltværelse.

Familieværelse, 2-4 personer
Familieværelserne er 30-35m² store og der er plads til fire personer. Der er to rigtige sengepladser i soveværelset, og i stuen er der en sovesofa, hvor der kan sove to børn. Når denne er udslået måler den 174x137cm. Der er enten badekar eller brusekabine på badeværelset. Der kræves mindst to betalende voksne, og der kan max bo fire personer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider