Sea Melody

Ixia, Grækenland

Nazar
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Beach chair
 • Elevator
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Pool

Afstand

 • Afstand strand: 30mm
 • Afstands center: 400mm

Antal

 • Antal etager: 3
 • Antal værelser: 93

Andre

 • Built year: 1993 renoveret 2014 og 2017
 • Credit card: MasterCard, EuroCard, American Express, Visa
 • Måltider: Ingen, mulighed for morgenmad eller halvpension
 • Room floor: Klinke
 • Transfer time: 30 m

Hotelinformation

Lejlighedshotel med plads til familien
Sea Melody er et familievenligt lejlighedshotel med masser af charme. Der er en hyggelig og afslappet stemning ved det poolområdet, som er hotellets lille hjerte, og her er en skøn hjemlig atmosfære takket være den græske værtsfamilie.

Lige overfor hotellet ligger stranden, så der er aldrig langt til en forfriskende dukkert. Sea Melody ligger 400 meter fra Ialyssos, her finder du masser af restauranter, barer og småbutikker, og er kun nogle få kilometer fra Rhodos by.

Foran hotellet er der en dejlig terrasse som vender ud mod stranden og det er et skønt sted at sidde at nyde aftenen, når solen er gået ned og det ej længere er så varmt.

I grundprisen på Sea Melody indgår der ingen måltider, men du har mulighed for at bestille morgenmad eller halvpension som tilkøb, når du bestiller din rejse.

Hyggeligt område tæt på stranden
Poolområdet på Sea Melody er hotellets lille hjerte, og her er hyggelig og afslappende stemning. Her er både pool og også en mindre børnepool, hvor familiens mindste kan plaske.

Der er en lille strand blot 30 meter fra hotelområdet, og det er blot at krydse en lille vej, så er du der.

Størstedelen af øens strande består af rullesten, og stranden ved hotellet og i Ialyssos er ingen undtagelse.

På de fleste strande er der mulighed for at leje solsenge og parasoller.

Mod betaling

Drikkevarer samt mad og snacks fra poolbaren. Leje af solsenge samt parasol ved stranden.

Mad og drikke
På Sea Melody kan du selv vælge om du vil have morgenmad, halvpension eller ingen måltider inkluderet i din ferie.

I samtlige lejligheder er der tekøkken, hvor du har mulighed for at tilberede mindre måltider. Inden for gåafstand har du masser af muligheder for at smage på det græske køkken eller prøve nogle af de internationale restauranter i området.

Morgenmad serveres som buffet i hotellets restaurant og hvis du vælger halvpension kan du hver aften desuden nyde en tre retters middag. I løbet af dagen har du mulighed for at besøge hotellets pool- og snackbar, her kan du bestille drikkevarer og snacks til at stille den lille sult.

Mod betaling

Morgenmad og halvpension mod tillæg. Snacks og drikkevarer er ikke inkluderet.

Tid til familiehygge
Der er et lille overdækket spillehjørne ved siden af poolområdet, her kan I hygger jer med aktiviteter som bordtennis, airhockey, bordfodbold eller billard. Der er også en lille legeplads. Hvis der rigtig skal slappes af, så har hotellet også et lille spa, hvor du kan snuppe en tur i saunaen eller en afslappende massage.

Udenfor hotellets område findes der masser af aktiviteter, især Rhodos by tilbyder masser af forskellige aktiviteter. Her har du en 9D biograf, escape rooms og masser andre sjove og spændende aktiviteter for hele familien. 

Mod betaling

Masage og behandlinger i spaet. Bordtennis, bordfodbold og billard.

Rummelige lejligheder nær havet
Lejlighederne på Sea Melody er rummelige, indrettet i lyse, behagelige farver, og her er plads til op til 4 personer. Alle lejlighederne har telefon, tv, aircondition, safety boks samt tekøkken med køleskab, toastmaskine og kaffemaskine og det mest basale service. Badeværelset har badekar eller brusekabine.

Mod betaling kan du få wifi på værelset, men det er tilgængeligt uden ekstra omkostninger i receptionen og ved poolbaren.

Der er flere blokke på hotellet, og lejlighederne kan være placeret i hvilken som helst af disse.

Mod betaling

Air condition, safety boks og wifi på værelset.

Etværelseslejlighed, 2-4 personer
Disse lejligheder er cirka 38 m2 og består af ét rum hvor der er tekøkken og sovepladser til fire personer - der er to almindelige sengepladser, mens der er en sovesofa til den tredje person og hvis der skal bo flere kommer der en ekstra seng ind. Lejligheden har desuden badeværelse og balkon eller terrasse. Der kræves minimum 2 fuldt betalende og det er muligt at få børnepris på to børn. Her kan maksimalt bo tre voksne og ét barn.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer
Toværelseslejlighederne er cirka 44 m2 og består af 2 værelser. I soveværelset er der to almindelige sovepladser og i stuen er to sovesofaer (disse måler 190x85 cm), og så er her et tekøkken. Der er enten brusekabine eller badekar. Der kræves mindst 2 fuldt betalende og det er muligt at få børnepris på to børn. Her kan maks. bo fire voksne.


Der er ikke håndklæder til pool og strand på hotellet, så tag disse med hjemmefra. Aircondition, safetyboks samt wifi på værelset er mod betaling. Der er kun det mest basale køkkenudstyr i lejlighederne. Spørg i receptionen hvis der er noget du har brug for som ikke er en del af udstyret når du ankommer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider