Sea Melody

Ixia, Grækenland

7 nætter Vis på kort
Nazar
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Faciliteter

 • Beach chair
 • Elevator
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Pool

Afstand

 • Afstand strand: 30m
 • Afstands center: 400m

Antal

 • Antal etager: 3
 • Antal værelser: 93

Andre

 • Built year: 1993 renoveret 2014
 • Credit card: MasterCard, EuroCard, American Express, Visa
 • Måltider: Ingen, mulighed for morgenmad eller halvpension
 • Room floor: Klinke
 • Transfer time: 30 m

Hotelinformation

Lejlighedshotel med plads til familien
Sea Melody er et familievenligt lejlighedshotel med masser af charme. Hotellet består af fire bygninger, og har blandt andet eget minimarked. Hotellet ligger 600 meter fra Ialyssos, her finder du masser af restauranter, barer og småbutikker, og er kun nogle få kilometer fra Rhodos by.

I grundprisen på Sea Melody indgår der ingen måltider, men du har mulighed for at bestille morgenmad eller halvpension som tilkøb, når du bestiller din rejse.

Hotellet har en skøn hjemlig atmosfære takket være den græske værtsfamilie der driver hotellet. Du har et dejligt poolområde med en lille børnepool til de mindste. Tværs over vejen fra hotellet finder du en af Rhodos’ mange rullestensstrande.

Strand og pool indenfor rækkevidde
Sea Melody har en skøn solterrasse, hvor du kan nyde sydens sol – det er også her du finder hotellets pool og børnepool. På solterrassen har du adgang til solsenge og parasoller. For enden af poolen findes en lille pool- og snackbar, hvor du kan slukke tørsten eller få stillet den lille sult i løbet af dagen.

Stranden ligger cirka 30 meter fra hotelområdet, du skal bare krydse en lille vej, så er du der. Størstedelen af øens strande består af rullesten, og stranden ved Ixia er ingen undtagelse. På de fleste strande findes der mulighed for at leje solsenge og parasoller.

Mod betaling

Drikkevarer samt mad og snacks fra poolbaren. Leje af solsenge samt parasol ved stranden.

Mad og drikke
Hvis du vælger Sea Melody som dit rejsemål har du frit valg, om du vil have morgenmad, halvpension eller ingen måltider inkluderet i din ferie. I samtlige lejligheder findes et tekøkken, hvor du har mulighed for at tilberede mindre måltider. Inden for gåafstand har du masser af muligheder for at smage på det græske køkken eller prøve nogle af de internationale restauranter i området.

Morgenmad serveres som buffet i hotellets restaurant og hvis du vælger halvpension har du hver aften desuden en tre retters middag at se frem imod.I løbet af dagen har du mulighed for at besøge hotellets pool- og snackbar, her kan du bestille drikkevarer og snacks til at stille den lille sult.

Mod betaling

Morgenmad og halvpension mod tillæg. Snacks og drikkevarer er ikke inkluderet.

Tid til familiehygge
Der findes et lille spillehjørne ved siden af poolområdet, her kan I hygger jer med aktiviteter som bordtennis, bordfodbold eller billard. På hotellets område findes også en lille legeplads, hvor de mindste kan boltre sig, her findes blandt andet en lille rutsjebane.

På din ferie skal der selvfølgelig også være plads til afslapning, og hvad er mere afslappende end massage og sauna? Udenfor hotellets område findes der masser af aktiviteter, især Rhodos by tilbyder masser af forskellige aktiviteter. Her har du en 9D biograf, escape rooms og masser andre sjove og spændende aktiviteter for hele familien.

Rummelige lejligheder nær havet
Sea Melody har lækre, indbydende lejligheder til op til 4 personer. Alle lejligheder er udstyret med telefon, tv samt tekøkken med køleskab, brødrister og kaffemaskine. Badeværelset har badekar eller brusekabine. Der er ikke mulighed for internet.

Mod betaling

Air condition.

Etværelseslejlighed, 2-4 personer
De store etværelseslejligheder er cirka 38 m2 og består af ét rum med tekøkken og sovepladser til op til 3 personer - der er to almindelige sengepladser, mens der er enten en enkeltseng eller en sovesofa til den tredje person. Lejligheden har desuden eget badeværelse og balkon eller terrasse. Lejlighederne er indrettet i dejlige lyse farver og har en hjemlig atmosfære. Lejligheden kræver minimum 2 fuldt betalende og der er mulighed for op til én børnepris. I lejligheden kan der maksimalt bo tre voksne og ét barn.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer
Toværelseslejlighederne er cirka 44 m2 og består af 2 værelser. I soveværelset er der to almindelige sovepladser og i stuen er to sovesofaer samt et tekøkken. Lejlighederne er moderne indrettet med beroligende farver. I lejlighedens badeværelse er der brusekabine eller badekar. Denne rumstype kræver minimum 2 fuldt betalende og der er mulighed for op til én børnepris. I toværelseslejligheden kan der maksimalt være 4 voksne.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort