Excelsior Palace

Taormina, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Pool
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant

Hotelinformation

Det charmerende hotel udmærker sig ved sin fremragende beliggenhed på et klippefremspring i Taormina i udkanten af byens historiske centrum og i nærheden af Corso Umberto. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over Naxos bugt. Regelmæssigt kører der en bustransport til de dejlige strande i Taormina, og man kan gå til kabelbanen på ca. 30 minutter. Der er desuden ca. 45 km til lufthavnen.

Det majestætiske palazzo fra det 19. århundrede råder i alt over 88 værelser og er omgivet af eksotiske haver. I den klimatiserede og indbydende foyer finder man en døgnåben reception, safebokse, en elevator, et bibliotek og en salon, ligesom der er internetadgang. Af særlige detaljer tilbyder hotellet endvidere en pianobar med panoramaterrasse og en restaurant med et siciliansk og internationalt køkken. Herudover er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice. Ydermere ligger der parkeringspladser uden for hotellet til gæster i bil.

Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet og rummer alle eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar og klimaanlæg. Værelserne har tilmed en fransk altan med udsigt til Etna og havet på den ene side.

På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med et soppebassin, og liggestole og parasoller står klar til brug. Endvidere er der mulighed for at spille tennis, og golfbanen 'Il Picciolo' med 18 huller ligger ca. 30 km fra hotellet. Der står ydermere liggestole og parasoller klar til brug på stranden.

Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad og aftensmad fra en buffet. Det er muligt at reservere ophold med halvpension.

Lufthavn: 41 km | Bug/togstation: 600 m

Bar | Restaurant: 2

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider