Hotel Carina

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 200 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 14.6 km (26 mins)
  • DistanceToBeach: 200 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/rhodos/rhodos-by/hotel-carina/
  • Bar
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 750 m

Hotelinformation

Enkelt hotel med central beliggenhed i Rhodos by
Vil du bo enkelt og med kort afstand til det meste, så er Carina Hotel i Rhodos by ideelt. Hotellet er et mindre, men hyggeligt, hotel - tæt på både by og strand.

Hotel Carina er velegnet til dig, der ikke stiller store krav til faciliteter, men gerne vil bo centralt i byen og med kort afstand til stranden, shopping, restauranter og barer.

Hotel Carina er et lille byhotel i den nye del af Rhodos by. I Rhodos by er det kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan lave. Der findes nemlig en lang række seværdigheder i Rhodos by, som du kan udforske. Når du bliver sulten eller tørstig finder du et stort udvalg af både restauranter og barer i byen. Vil du hellere spise på hotellet, har du mulighed for a la carte, med lokale græske retter, i hotellets restaurant.

Fra hotellet har du kun 10 minutters gang til Mandraki-havn, som er omdrejningspunktet for Rhodos by.

Hotellets reception har døgnåbent og ligger sammen med hotellets snackbar/restaurant. Det er også i dette område, at du nyder din morgenmad som serveres fra buffet.

Sådan bor du
På Hotel Carina bor du i fine værelser med udsigt til Rhodos by. Alle værelserne har eget bad/toilet, samt balkon/terrasse med udsigt til Rhodos by. På alle værelser er der gratis Wi-Fi.

Du skal være opmærksom på, at det koster 7 euro pr. dag at bruge air-condition på værelserne. Derudover er der kun satelit tv på nogle af værelserne.

Singleværelse med balkon/terrasse og udsigt til Rhodos by: Fint værelse på cirka 10 m2. Værelset er indrettet med en dobbltseng og en lidt mindre balkon/terrasse, sammenlignet med de andre dobbeltværelser. Fra balkonen/terrassen har du udsigt til Rhodos by. På værelset kan der være op til 1 person.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til Rhodos by: Fint værelse på cirka 12 m2. Værelset er indrettet med en dobbeltseng, samt balkon eller terrasse, hvorfra du har udsigt til Rhodos by. På værelset kan der være op til 2 personer.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til Rhodos by: Fint værelse på cirka 12 m2. Værelset er indrettet med en dobbeltseng, samt balkon eller terrasse, hvorfra du har udsigt til Rhodos by. På værelset kan der være op til 3 personer.

For alle værelserne gælder det, at der ikke er safeboks, hårtørrer eller blæser/fan. Dog har du mulighed for at låne både hårtørrer og blæser i receptionen. Hvis dine værdifulde genstande skal låses inde, så har du mulighed for at leje en safeboks i receptionen. Det koster 12 euro for en uge og 20 for to uger.

Pension
Opholdet er med morgenmad.

Mere om Hotel Carina
Hotellet er besøgt af en del unge mennesker fra midten af juni til slutningen af august, og derfor må der påregnes mere støj i højsæsonen, også grundet den centrale beliggenhed. Da transferbussen ikke har mulighed for at køre helt til hotellet ved ankomst og afrejse, bliver man sat af ved hovedgaden, ca. 300 meter fra Hotel Carina, hvor man skal gå resten af vejen.

Der er ikke safeboks på værelserne, men du har mulighed for at leje en i receptionen. Det koster 12 euro for én uge og 20 euro for to uger.

Vær opmærksom på, at elevatoren kun går op til 7 etage. Det betyder at du skal tage trapperne, hvis du bor på øverste etage.

Kæledyr er tilladt, hvis man bor i stueetagen.

Babyseng kan bookes i receptionen, mod et gebyr.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider