Nazar
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Hotel La Marquise

Faliraki, Grækenland Vis på kort

Hotelinformation

Luksuriøst All Inclusive-hotel i smukke omgivelser
På La Marquise Luxury Resort bor du på et af Rhodos’ flotteste hoteller. Det er et stort og lækkert hotelområde, som føles som en herlig oase omgivet af vand og grønne områder.

På visse dele af hotellet snor poolen sig mellem bygningerne, så du skal aldrig gå langt for at få en forfriskende dukkert. Disse fine og unikke ”pool-kanaler” leder lidt tankerne til smukke Venedig!

La Marquise har et velsmagende All Inclusive-program, smukke værelser, flere forskellige pools, børne- og ungdomsklub og så er der blot 250 meter fra stranden.

Der er også en afdeling, som kun er for voksne. Her ligger Deluxeværelserne med pooludsigt og der er ligeledes to pools, som er forbeholdt gæster over 16 år.

Hotellet ligger i Kalithea på den nordøstlige del af Rhodos. Kalithea er græsk for ”smuk udsigt”, og det er lige nøjagtigt hvad du får! Fra La Marquise har du kun tre km ind til Faliraki og ni km til Rhodos by, så det har også en god beliggenhed for dig, som gerne vil på tur i løbet af ferien.

Dette hotel er en del af vores Premium Collection og dermed et de bedste og mest eksklusive hoteller, som Nazar tilbyder.

Flere forskellige pools og tæt på stranden
Store dele af La Marquise Luxury Resort er omgivet af dejlige pools, så du er aldrig langt fra den nærmeste forfriskende dukkert! Der er en hovedpool, en pool på taget af hovedbygningen, en separat børnepool med skygge og pool-kanaler, som løber mellem bygningerne. Der er både indendørs og-udendørs pools ved spaen og samt en rolig pool – som er forbeholdt voksne – ved Deluxe-værelserne.

Stranden ligger ca. 250 meter fra hotellet – det er en dejlig sandstrand med få småsten. Der er en kort gåtur dertil via hotellets private tunnel, men du kan selvfølgelig også vælge at tage golfbilen, som kører hvert tyvende minut. Her er en strandbar, som serverer mad og drikkevarer mod betaling.

Både ved stranden og ved de forskelige pools kan du slappe i flotte og behagelige solsenge og under parasoller, som frit kan benyttes af gæster på La Marquise. Badehåndklæder kan lånes af hotellet.

Mod betaling

Mad og drikkevarer på stranden.

Lækker mad og et bredt udvalg
Når du rejser All Inclusive med Nazar får du en let og bekvemt ferie for du behøver ikke tænke over hvor næste måltid skal nydes eller hvad tingene koster!

La Marquise lyse og store hovedrestaurant ligger i hovedbygningen og serverer græske, Middelhavs- og internationale specialiteter. Du kan vælge om du vil sidde indenfor eller ude på den hyggelige terrasse. Der arrangeres forskellige temaaftener som eksempelvis kan være fisk, græsk, italiensk eller asiatisk.

Rundt omkring på hotelområdet byder pool-barerne på kølige forfriskninger og kugleis i løbet af dagen og i løbet af eftermiddagen serveres her også kaffe, te og kager. Du kan også besøge den hyggelige bare i hovedbygning for at få en lækker drink.

Der er en også en asiatisk à la carte-restaurant, en grillrestaurant og en frokostrestaurant på La Marquise. Et besøg på hver af disse er inkluderet i opholdet, såfremt der er plads, men husk at bestille plads på forhånd.

Hvis du bestiller et af deluxe-værelserne med pooludsigt får du et såkaldt Black Card. Dette giver dig mulighed for at besøge den eksklusive a´la carte-restaurant, L´etoile, flere gange om ugen til både morgenmad og aftensmad, samt på de øvrige à la carte-restauranter.

Mod betaling

Strandbaren.

Minigolf, vandsport og wifi
Hvis du vil have en pause fra solsengen tilbyde La Marquise masser af aktiviteter. Du kan blandt andet prøve tennis, basket, minigolf, beachvolley, strandfodbold og forskellige vandsportsaktiviteter. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du besøge hotellets fine spacenter og du kan holde formen ved lige i fitnesslokalet. På hotellet er der også et par butikker, som et minimarked og en smykkebutik.

I nærheden af hotellet er der en busholdeplads, hvorfra det er let at tage på spændende udflugter og udforske Rhodos. På nogle få kilometers afstand ligger både Faliraki Beach og Rhodos by, hvor du kan spise god mad, shoppe og slentre rundt i charmerende, skønne omgivelser.

Indimellem arrangeres der aftenunderholdning i form af live-musik og shows. Wifi er inkluderet på hele hotellet.

Mod betaling

Visse aktiviteter

Børneklub og legeplads
I børneklubben på La Marquise kan børnene lege og møde jævnaldrende legekammerater, mens forældrene kan slappe af på solsengene. Børneklubben er åben seks dage om ugen. Der er også en lille legeplads samt en separat børnepool med skyggende tag over.

Der arrangeres en hyggelig ungdomsklub for børn over 13 år, og her spiller man blandt andet billard, bordtennis, bordfodbold eller airhockey.

Mod betaling

Visse aktiviteter

Rummelige og smukt indrettede værelser
På La Marquise bor du på luksuriøse værelser med en smuk indretning i lidt mørkere jordfarvede nuancer. Alle værelser har TV, balkon eller terrasse, badeværelse med badekar eller brusekabine, hårtørrer, individuel aircondition, minibar mod betaling, kaffe og te samt safetyboks. Der er wifi uden ekstra-betaling. Alle værelsestyper kan ligge i stueetagen eller højere op.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
I dobbeltværelset på ca. 30 m² er der to rigtige sengepladser og en sovesofa, som måler 190x110 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, et barn kan få børnepris og der kan max. bo tre voksne. Værelset kan enten bestilles med udsigt over haven eller med pooludsigt, og det er muligt at bestille dette værelse som enkeltværelse mod tillæg.

Deluxeværelse med havudsigt, 2-3 personer
Deluxeværelset med havudsigt er ca. 46 m² og her har du masser af plads. Der er to rigtige sengepladser og en sovesofa på 190x110 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, det er muligt at få børnepris på et barn, og der kan bo max. tre voksne.

Deluxeværelse med pooludsigt, 2-3 personer
Deluxeværelset med pooludsigt i stueetagen er ca. 46 m² og her er masser af plads. Der er to rigtige sengepladser og en sovesofa på 190x110 cm. Denne værelsestype ligger i afdelingen, som er forbeholdt voksne, og man skal være mindst 16 år gammel for at bo her. I denne lidt mere luksuriøse værelsestype får du privat check-in, velkomstdrink og frugtkurv ved ankomst, mulighed for tidlig check-in og sen check-out (hvis der er ledige værelser), mulighed for at besøge á la carte restauranterne hver aften, uden ekstra omkostninger, såfremt der er plads – husk at bestil plads en dag i forvejen. For gæsterne i denne værelsestype er der også mulighed for morgenmad i en separat restaurant med buffet. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan max. bo tre voksne.

Familiesuite med pool- eller havudsigt, 2-5 personer
I familiesuiten på ca. 46 m² er der fire rigtige sengepladser og en sovesofa, som måler 190x110cm. Familiesuiterne har enten pool- eller havudsigt, men du kan desværre ikke selv vælge udsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, det er muligt at få en børnepris og en børnerabat. Der kan max. bo fire voksne og et barn. I nogle af suiterne er der intet vindue i det ene værelse.

Duplex Suite med pool, 2-5 personer
I denne suite på ca. 70 m² får du to separate værelse fordelt på to etager, samt direkte adgang til pool. Værelset har to rigtige sengepladser og en sovesofa, som måler 190x110cm, samt en ekstraseng ved behov. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn.

Afslapning på højt niveau
Som det meste på La Marquise, er spacenteret også supermoderne og af høj kvalitet. I det store spacenter finder du flere forskellige behandlingsværelser, en frisørsalon, både indendørs- og udendørs pool samt jacuzzi. Her er også en sauna og dampbad, som du kan besøge en gang hver uden betaling.

Mod betaling

Behandlinger i spacenteret


Fra La Marquise Luxury Resort er der blot 15 km til lufthavnen.

Bemærk, at bade- og sporttøj samt sandaler ikke er tilladt i restauranter og til aftensmad bør mænd bære lange bukser.

Vis på kort

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Træningscenter
 • Internet
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes

Afstand

 • Afstand strand: 250m
 • Afstands center: 3km

Antall

 • Antal værelser: 386

Andre

 • Built year: 2010
 • Meals: All Inclusive
 • Room floor: Laminat/fliser
 • Transfer time: Ca 30-60 min
 • Pool: 8

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort