Sherwood Dreams Resort

Belek, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Pool
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 3 km.
  • Aircondition
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 0 m.
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/tyrkiet/belek/sherwood-dreams-resort/

Hotelinformation

Fantastisk luksushotel lige ved stranden
Du finder Sherwood Dreams Resort lige ved den dejlige sandstrand i Bogazkent i Belek-regionen. Her er ikke sparet på noget om helt – du har derfor alle muligheder for at nyde en skøn i ferie i luksuriøse omgivelser, hvor du ikke skal bekymre dig om noget.

Hotellet tilbyder et skønt og stort poolområde, hvor du kan hoppe en tur i poolen og blive kølet ned. På den lækre solterrasse kan du bruge de mange soltimer i en af liggestolene. Til de mindste gæster er her også en børnepool og en rigtig fed vandrutsjebane, som vandhundene kan suse ned af. Du kan også bruge feriedagene på stranden, som ligger klos op ad hotellet.

Får du lyst til at forbrænde lidt ekstra energi, kan du bruge hotellets fitnessrum, hvor du kan løbe en tur på løbebåndet eller løfte vægte. Har du brug for lidt selvforkælelse, kan du benytte hotellets spaområde, hvor du kan forkæle dig selv med en behandling (mod betaling).

Kort sagt har Sherwood Dreams Resort skabt de perfekte rammer til en skøn ferie i dejlige omgivelser med mange faciliteter lige ved hånden.

Sådan bor du 
Du bor i flotte og velindrettede værelser, som er udstyret med aircondition, tv, WiFi, minibar og badeværelse. Efter behov kan du vælge følgende værelsestyper: 

Dobbeltværelse med balkon med plads til maksimalt fire personer (heraf maks. tre voksne). Her kan du tilkøbe enten delvis- eller fuld havudsigt.

Familieværelse (to rum) med balkon, hvor du kan bo op til fire personer. 

Pension 
Dit ophold er med Ultra All Inclusive. 

Mere om Sherwood Dreams Resort 
Du kan låne en barneseng og poolhåndklæder gratis. Hotellet har to a la carte-restauranter, som du kan benytte dig af én gang i løbet af din ferie uden beregning.

Vi gør opmærksom på, at der er begrænset rejselederservice. Vores rejseledere kan dog altid kontaktes på vores servicetelefon, der er åben 24 timer i døgnet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider