Hotel Hane Family Resort

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 600 m
  • Lufthavn Antalya (AYT): 58.0 km (54 mins)
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 8 km, Side
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 600 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/tyrkiet/side/hotel-hane-family-resort/
  • PoolChildren
  • Bar
  • Pool

Hotelinformation

Børnenes All Inclusive-favorit!

Vil du og din familie virkelig holde ferie, slappe af og nyde livet i skønne omgivelser? Så skal I bo på Hane Family Resort. Her får I det hele! Den lækreste mad, de bedste faciliteter med fokus på børnene og så er det meste med i prisen. Hotellet ligger tæt på den fantastiske Kumköy sandstrand i Side, og det er indrettet med suveræne forhold for vandhunde og livsnydere. Swimmingpools, poolbarer og et luksuriøst helsecenter er blot nogle af faciliteterne. Hovedmåltiderne bliver serveret i den fine hovedrestaurant fra buffet, men du kan også spise i de to a la carte restauranter til aften.

Her er der flere forskellige poolområder til både store og små med solsenge og parasoller. Hotellet har en nybygget kaffebar og pub, som selvfølgelig er inkluderet i All Inclusive-konceptet. Fra tagterrassen er der en skøn udsigt. Der er et centralt børneområde med legeplads. På den ene side er der et roligt område inklusiv børnepool, mens der på den anden side ligeledes er en børnepool samt flere rustjebaner til vandhunde i alle aldre.

Hotellet har en nybygget børneklub, hvor der er et flot tumleland og boldepool, der indbyder til mange timers leg. Der er også et krea-rum, hvor animationsteamet laver forskellige aktiviteter med børnene. Der er desuden flere udendørs trampoliner. 5D-biografen en fantastisk oplevelse for børn og deres forældre (mod betaling).

På sandstranden ligger hotellets private Beach Club med servering og solsenge. Du kan benytte hotellets fitness eller forkæle dig selv i spaen med tyrkisk bad og sauna. Øvrige behandlinger og massage er mod betaling.

Hotellet har et animationshold, som sørger for diverse former for underholdning i dag- og aftentimerne. Der er en international miniklub for børn mellem 4-12 år og teenage hangout for unge fra 13-17 år. Derudover er det gratis for hotellets gæster at benytte tennis-, beachvolley og multibanen. Der er desuden et bordtennisbord og dart. Om aftenen er der underholdende shows og live musik.

Sådan bor du
På Hane Family Resort bor du i smagfuldt indrettede dobbeltværelser eller familieværelser med bad/toilet og balkon/terrasse. Til værelserne hører også satellit-tv, aircondition, safeboks (mod betaling) og køleskab.

Dobbeltværelset er indrettet til maksimalt to voksne og to børn, men vi vil gerne gøre opmærksom på, at bor man to voksne og to børn på disse værelser, vil pladsen være trang, og vi anbefaler derfor dobbeltværelser med skillevæg eller familieværelser til familier med mere end et barn. Du kan også bo alene på et værelse mod tillæg.

Dobbeltværelset med skillevæg er indrettet med en skillevæg. Værelset er indrettet til maksimalt tre voksne og et barn.

Familieværelset har to separate sove-/opholdværelser. Her kan der maksimalt bo fire voksne og to børn.

Pension
Dit ophold på Hane Family Resort er med All Inclusive.

Mere om Hane Family Resort
Hane Family Resort er et pragtfuldt hotel, der ligger perfekt ikke langt fra stranden. Vi anbefaler hurtig bestilling på især familieværelserne, da disse er meget efterspurgt.

Her er trådløst Wi-Fi/internet i receptionen. Aircondition er centraltstyret fra receptionen, hvorfor det kun kører i bestemte perioder.

Bemærk åbningstider for vandrutsjebanerne: Kl. 10.00-12.00 & 14.00-16.00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider