Hotel Terrace Beach

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Afstand strand: 0 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/tyrkiet/side/hotel-terrace-beach/
  • PoolChildren
  • DistanceToTown: 4 km Side
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Pool
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Et af Sides bedste hoteller
Hotel Terrace Beach er gennemført luksus og det helt rigtige hotelvalg for dem, som ønsker en ferie ud over det sædvanlige.

Terrace Beach har en nærmest paradisisk beliggenhed lige ned til Kumköy-stranden, som er børnevenlig, og hvor der desuden findes masser af vandsportsaktiviteter. 

Du bor pragtfuldt i lækre værelser, hvor der er mulighed for skrå havudsigt. På hotellet er der masser af aktiviteter som fx tennis, bordtennis, fitness, spillerum, og desuden findes der et aktivitetsteam, som vil underholde børn og voksne i dag, såvel som aftentimerne. Til de yngste gæster på Terrace Beach findes der en lille legeplads og desuden en miniklub, som børnene kan benytte sig af. Ønsker du ren afslapning, findes der beautycenter og et spacenter, hvor der er mulighed for en lækker massage eller en tur ud over det sædvanlige i tyrkisk bad/hamam.
Maden på Terrace Beach er i særklasse, og den kan man i øvrigt indtage samtidig med, at man kan nyde den betagende udsigt over det turkisblå Middelhav. På Terrace Beach findes der desuden to à la carte-restauranter, som også kan benyttes mod gebyr.

Nyd livet på den fantastiske solterrasse, hvor der er en smuk, laguneformet swimmingpool, separat børnepool, vandrutsjebane og pool/snackbar. Der er gratis leje af poolhåndklæder. Rejser du med hele familien, er der en fin legeplads og en international børneklub med erfarne entertainere, der sørger for spændende og sjov underholdning og arrangementer til både store og små.

Hotel Terrace Beach er uden tvivl et af vores bedste luksushoteller og derfor et Bravo Deluxe-hotel. Det er jeres garanti for en ferie i højeste klasse – og så er der altid loungeadgang i afrejselufthavnen, så ferien starter på bedste vis.

Sådan bor du
På Terrace Beach bor du i meget velindrettede dobbeltværelser med mindre badeværelse, satellit-tv, minibar, WiFi (mod gebyr) og balkon/terrasse. Skrå havudsigt kan tilkøbes. Du kan også bo i familieværelser i form af minisuiter med dobbeltseng og en etageseng. Det er ikke muligt at tilkøbe havudsigt på familieværelserne.

Aircondition med visse tids- og sæsonbegrænsninger. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt tre voksne, og familieværelserne til maksimalt tre voksne og et barn. Du kan også bo alene på et værelse mod tillæg.

Dit ophold på Terrace Beach er med All Inclusive.

Mere om Hotel Terrace Beach 
Terrace Beach har en skøn beliggenhed på en fantastisk strand i et populært hotel- og turistområde. Hotellet er en klasse for sig selv, hvor servicen er i top. Her er masser af skønne faciliteter – frisør, tennisbane, helsecenter med indendørs opvarmet swimmingpool, gym og tyrkisk bad, mod betaling. Her er gratis håndklædeservice til både pool og strand. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider