Playalinda Hotel

Roquetas de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 50 m
  • DistanceToTown: 4 km
  • DistanceToBeach: 50 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/costa-de-almeria/roquetas-de-mar/playalinda-hotel/
  • Pool
  • Bar
  • Aircondition
  • Restaurant

Hotelinformation

Dejligt hotel lige ved stranden
Ligesom søsterhotellet Playasol, er Playalinda et spændende valg. Hotellet har en god beliggenhed lige ved shopping- og restaurantgaden Avenida Playa Serena. Gaden tilbyder alle former for madkulturer lige fra italiensk, argentinsk, kinesisk og selvfølgelig spansk. Værelserne er indbydende, og deres store buffetrestaurant rummer et skattekammer af smagsoplevelser. Blot 50 meter fra hotellet ligger stranden Playa Serena. Stranden er ca. 6 km lang og er utrolig bred, hvor der er god plads til alle. Strandpromenaden går langs med stranden og indbyder til gode gåture i måneskin eller ved solopgang og er hele 15 km lang.

Hotellet har sin egen lille, rolige pool, som man kan slappe af ved – eller man kan bruge den enorme pool og vandrutsjebaner på søsterhotellet Playasol, som der også er direkte adgang til. Om aftenen kan man forlyste sig i hotellets egen pub.

Sådan bor du
Du kan kan bo på enten eneværelser, dobbeltværelser, superior dobbeltværelser eller juniorsuiter. 

Eneværelser og dobbeltværelser er begge rummelige med store senge, balkon, tv, ventilationsvifte i loftet, minibar (mod betaling) og hårtørrer. Dobbeltværelset er til maks. 2 voksne og 2 børn. Værelset har et fint badeværelse.

Superior dobbeltværelser er lyse og rummelige og har balkon/terrasse med skrå havudsigt. Værelserne er udstyret med telefon, safebox (mod betaling), tv, ventilationsvifte i loftet, aircondition, minibar (mod betaling), badeværelse og hårtørrer. Der er plads til maks. 3 voksne eller maks. 4 børn.

Juniorsuiterne er er store og rummeligt indrettet med både seng og sofaområde inkl. sovesofa. Juniorsuiterne er udstyret med telefon, safebox (mod betaling), tv, ventilationsvifte i loftet, aircondition, minibar (mod betaling), badeværelse og hårtørrer. Der er desuden kaffe-/tefaciliteter og strygebræt og -jern. Der er plads til maks. 2 voksne eller maks. 3 børn. 

Pension 
Dit ophold på Playalinda er uden pension, men du kan tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive, som man nyder i hotellets egen hyggelige restuarant.


Mere om Playalinda
Man kan benytte sig af alle faciliteter på søsterhotellet Playasol. Boltr dig i deres enorme pool, spil minigolf, petanque eller vær med, når animationsholdet spiller op til dans, laver quizzer eller nogle af de mange forskellige aktiviteter, der afholdes. Man kan også benytte sig af Playasols hyggelige spa, hvor man kan få mange forskellige behandlinger af professionelle i professionelle omgivelser. WI-FI/ trådløs internet findes ikke på 4., 5., 6. og 7. sal). I receptionen kan man få en halv time gratis pr. dag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider