Mediterraneo Bay Hotel & Resort

Roquetas de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 50 m
  • Bar
  • Pool
  • DistanceToBeach: 50 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/costa-de-almeria/roquetas-de-mar/mediterraneo-bay-hotel--resort/
  • DistanceToTown: 4 km, Roquetas de Mar
  • Restaurant
  • Aircondition

Hotelinformation

Nyrenoveret hotel direkte på stranden 
Mediterráneo Bay Hotel & Resort (tidl. Mediteráneo Park) er et moderne og nyrenoveret hotel med en spændende arkitektur og en skøn atmosfære. Lige uden for hotellets fantastiske poolområde ligger den lange, indbydende strand, hvor I kan bade og slikke sol dagen lang.

Hoteller fremstår nyt og indbydende. Det har nemlig været igennem en  gennemgribende renovering og fået et nyt, lækkert receptionsområde, loungeområde og udendørsområde med bar. Det er med til at gøre hotellet til en fantastisk ramme om jeres ferie.

På Mediterráneo Bay Hotel & Resort kan I bo på forskellige værelsestyper, der også alle er nyrenoverede. I kan vælge mellem forskellige typer, hvor der er forskellige services inkluderet. Hvis I fx vælger Juniorsuite Royal, kan I nyde morgen- og aftensmad i hotellets a la carte restaurant og aftensmad i den eksklusive buffetrestaurant.

Uanset alder vil I elske det skønne poolområde med en stor laguneformet swimmingpool, børnepool, små rutsjebaner, jacuzzi (lukker i slutnigen af maj) og komfortable solsenge, hvor I kan slappe af i solen eller under en viftende palme. Det er muligt at leje poolhåndklæder mod depositum.

Hotellet er perfekt til børnefamilier eller par, der ønsker en afslappende ferie i skønne omgivelser. Hotellets restauranter byder på lækker mad både fra det spanske og internationale køkken, og underholdningsteamet sørger for masser af sjove aktiviteter og shows både i dagstimerne og om aftenen.

Mediterráneo er blandt vores mest populære hoteller på Costa de Almería.

Sådan bor I

Dobbeltværelse
Dejlige dobbeltværelser med tv, telefon, aircondition, hårtørrer og safebox. Alle værelser har eget badeværelse og balkon/terrasse. Halvpension og All Inclusive nydes fra buffet i hotellets hovedrestaurant. I kan bo op til fire personer på hvert værelse, som kan være indrettet med en dobbeltseng eller to senge på 1,35 m. i bredden. Hvis I bor mere end to, deler I de to bredde senge. Du kan også bo alene på værelset mod tillæg.

Juniorsuite
En juniorsuite er indrettet med tv, minibar, telefon, aircondition, hårtørrer, safebox og to senge på 1,35 cm. Disse værelser har skrå eller direkte havudsigt. Bestiller I en juniorsuite, kan I gratis benytte hotellets solsenge på stranden (reservation) og vælge at nyde morgenmaden i "Green Monkey", som ligger direkte ned til strandpromenaden. Der er plads til fire personer i værelset. 

Juniorsuite Royal (tidl. Playa)
Hotellets bedste valg. Juniorsuite Royal har de samme faciliteter som en juniorsuite, dog med endnu flere services. Der er fri WiFi på værelserne, gratis safebox og gratis solsenge på stranden (reservation). Værelserne har desuden et sofaområde. Når I bor på disse værelser, er der mulighed for at nyde morgenmaden i "Green Monkey", som ligger direkte ned til strandpromenaden. Vælger I en Juniorsuite Royal, kan I også benytte hotellets tema restaurant (mod reservation).Værelserne har enten udgang til poolen (stueplan) eller skrå eller direkte havudsigt.

Ikke alle værelser er indrettet ens eller som på billederne.
Liggestolene på stranden kan være fjernet i perioder. 

Pension
Opholdet på Mediterráneo Bay er med halvpension, men du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

Mere om Mediterraneo Bay Hotel & Resort
Et førsteklasses hotel med lækre pools og solterrasse ud mod havet. På stranden kan du leje solsenge mod et mindre gebyr (inkl. i nogle værelsestyper). Mulighed for babyseng hvis ledig. Wi-Fi er gratis på hele hotellet. Hotellet hed tidligere Medieteráneo Park. Vær opmærksom på, at de forskellige værelsestyper findes i forskellige afdelinger af bygningen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider