Hotel Vale do Navio

Ponta Delgada, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • DistanceToBeach:
  • DistanceToTown: 11 km, Ponta Delgada
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/portugal/azorerne/capelas/hotel-vale-do-navio/

Hotelinformation

Hyggeligt hotel i rolige omgivelser
I udkanten af den lille landsby Capelas og i naturskønne omgivelser, ligger Hotel Vale do Navio. Området er et af de mere stille steder med færre turister, og er derfor perfekt til dig, som ønsker en afslappende ferie i rolige omgivelser.

Hotellet er moderne indrettet på både fællesområderne og på værelserne. Hotel Vale do Navios har et skønt poolområde, som deles med nabohotellet Acorsonho, der drives af samme ejer. Poolområdet er desuden omringet af blomstrende, grønne områder med store palmetræer og farvestrålende blomster.

Hotellets restaurant serverer lokale retter og iskolde forfriskninger, mens du nyder den skønne udsigt over havet. På hotellet finder du også et fitnesscenter, en indendørs pool, jacuzzi og sauna. Skal du helt ned i gear, er det muligt at tilkøbe forskellige spa-behandlinger som f.eks. massage. I haven er der en lille minigolfbane og en legeplads til hotellets mindste gæster.

I landsbyen Capelas er der nogle restauranter og en købmand, hvor du kan handle ind. Skal du ind, hvor der sker lidt mere, kan du komme til Port Delgada på omkring 20 minutter med enten bus eller taxa. Her finder du et større udvalg af barer, restauranter og butikker.

Sådan bor du:
På Hotel Vale do Navio bor du på moderne indrettede dobbeltværelser med egen balkon eller terrasse. Alle værelser er udstyret med eget toilet/bad, aircondition, satellit-tv, telefon, minibar (mod gebyr) og safebox. Værelserne har plads til op til 2 voksne og 1 barn.

Pension:
Dit ophold på Hotel Vale Do Navio er med morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Hotel Vale do Navio
Deltager du på udflugter skal du møde op ved Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødested er for egen regning. På nogle af udflugterne vil det være muligt at blive hentet eller sat af på Hotel Vale do Navio.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider