Solar do Conde bungalows

Ponta Delgada, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Ponta Delgada (PDL): 13.8 km (16 mins)
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/portugal/azorerne/capelas/solar-do-conde-bungalows/
  • DistanceToBeach:
  • DistanceToTown: 15 km - Ponta Delgada
  • Aircondition

Hotelinformation

Bungalows med unik herregårdsstemning

Solar do Conde er skønne bungalows, der ligger i et stort naturskønt område uden for landsbyen Capelas, nord for hovedbyen Ponta Delgada. Området er en gammel herregård fra det 17. århundrede, hvor der er bygget bungalows i den gamle have. Der er en unik charme i området og en stilhed som bringer en helt ned i gear.

De rummelige og gode bungalows er indrettet simpelt med et brugbart køkken. De 30 bungalows ligger fordelt i den store have, hvor du også finder receptionen, poolområdet og restauranten. Her kan du nyde de rolige aftner. Du kan også gå en tur til havet, som du finder blot en kilometer fra bungalowsene.

I den hyggelige lille landsby Capelas, ligger der nogle få butikker, restauranter og barer. Spiller du golf, ligger golfbanen Batalha kun seks kilometer derfra.

På Solar do Conde finder du en helt særlig ro og naturens skønhed på tætteste hold.

Sådan bor du
2-værelses bungalows med soveværelse eller hems, opholdsstue med brugbart køkken, badeværelse og terrasse. Alle bungalows ligger fordelt i haven, men er bygget sammen enten to og to eller som rækkehuse. De er alle indrettet med telefon, TV og hårtørrer. Der er ikke viskestykke, klude eller opvaskesæbe i køkkenet. Der er WiFi i receptionen og på fællesområderne, men ikke i bungalowsene.

Der er maksimalt plads til tre voksne og et barn – bor der fire personer i bungalowen, sover to personer på opredning/sovesofaer.

Pension
Opholdet er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Solar do Conde
Solar do Conde ligger ca. 15 kilometer fra hovedbyen Ponta Delgada. Der kører busser fra Capelas, hvor du bor, til byerne Ponta Delgada og Rib. Grande. Tager du en taxa til Ponta Delgada, koster det ca. 17 euro.

Deltager du på udflugter skal du møde op ved Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødested er for egen regning. Nogle af udflugterne vil det være muligt at blive hentet eller sat af på Solar do Conde bungalows.

Der er begrænset rejselederservice på hotellet, men du kan altid kontakte Bravo Tours’ rejseledere, som også gerne kommer på hotellet, hvis du har brug for det.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider