Yeniacun Lejligheder

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Childpool
  • Internet
  • Bar
  • Pool
  • Restaurant

Afstand

  • Distance Beach: 150mm
  • Distance center: 15kmm

Hotelinformation

Vær opmærksom på, at vi i perioden 15. november  - 15. marts har begrænset guideservice. Dette betyder, at der ikke er en guide i lufthavnen ved ankomst og afrejse. Du kan heller ikke forvente guideservice på hotellet. En skandinavisk/engelsktalende guide vil være tilgængelig i nødsituationer på telf. +90 541 539 5000.

Yeni Acun Apart er et godt valg for alle som vil bo tæt på stranden og i gåafstand fra Alanyas livlige centrum. Her bor du i lejlighed med te-køkken, og du kan derfor selv vælge, om du selv vil tilberede lette måltider, eller om du vil spise i hotellets restaurant. 

Ved det hyggelige poolområde er der en pool, børnepool, solsenge og parasoller, og i baren serveres der kølige drikkevarer. Kun en kort gåtur fra hotellet ligger den populære Kleopatrastrand, hvor du kan tilbringe dagene med solbadning eller i skyggen under en parasol, kun afbrug af en svalende dukkert i Middelhavet. 

I området omkring hotellet findes både et stort supermarked og flere restauranter og butikker. Vil du have et større udvalg, kan du spadsere ad den smukke strandpromenade, eller tage lokalbussen til Alanya centrum. 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Vær opmærksom på, at støj fra nærliggende byggeri vil forekomme i perioden 1. december 2023 til 1. april 2024.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider