Musa d'Ajuda lägenheter

Funchal, Portugal

Afstand

  • Afstand til strand: 2km
  • Afstand til byen: 3km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Gode lejligheder med fine faciliteter og pool på nabohotellet Jardíns d'Ajuda
Lejligheder Musa d’Ajuda ligger i området Ajuda, som nabo til hotellet Jardíns d’Ajuda. Her bor du centralt og kun 600 meter fra havbadet Ponta Gorda, der er Madeiras mest berømte havbad. Vil du på shopping, kan du enten tage i shoppingscentret Forum Madeira eller tage en tur ind til Funchal, hvor der ligger skønne butikker for enhver smag – og pengepung.

Hotellet er også et fint udgangspunkt for ture rundt på Madeira – både hvis du vil med på en af Bravo Tours’ udflugter eller leje en bil og selv køre rundt på øen. Er du til golf på din ferie, ligger øens to fantastiske golfbaner, hvoraf den ene er en mesterskabsbane, kun 14 og 31 kilometer fra hotellet.

Som gæst på hotellet må du benytte alle de fine hotelfaciliteter, der er på moderhotellet Jardins d’Ajuda, der ligger ca. 100 meter fra Lejligheder Musa d’Ajuda. Det betyder, at du sagtens kan nyde dejlige dage ved et stort poolområde med en stor opvarmet swimmingpool, selvom der ikke er pool på hotellet. På nabohotellet finder I også separat børnepool, komfortable solsenge og pool/snackbar står til din rådighed.

Du må også benytte det lille motionsrum samt den dejlige spa-afdeling med indendørspool, jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, som er på moderhotellet. Og vil du hygge dig med musik og dans i barsalonen om aftenen, kan du naturligvis også det. 

Opholdet på Lejligheder Musa d’Ajuda er uden pension, men du kan tilkøbe morgenmad og halvpension. Morgenmaden serveres ved lejlighederne, mens aftensmad (hvis du bestiller halvpension) nydes på på Jardins d'Ajuda.

Vis på kort Se pris og bestil

Kort