Lejligheder Musa d'Ajuda

Funchal, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/portugal/madeira/funchal/lejligheder-musa-dajuda/
  • Pool
  • DistanceToTown: 3 km
  • Aircondition
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 2 km Praia Formosa
  • Bar

Hotelinformation

Gode lejligheder med fine faciliteter og pool på nabohotellet Jardíns d'Ajuda
Lejligheder Musa d’Ajuda ligger i området Ajuda, som nabo til hotellet Jardíns d’Ajuda. Her bor du centralt og kun 600 meter fra havbadet Ponta Gorda, der er Madeiras mest berømte havbad. Vil du på shopping, kan du enten tage i shoppingscentret Forum Madeira eller tage en tur ind til Funchal, hvor der ligger skønne butikker for enhver smag – og pengepung.

Hotellet er også et fint udgangspunkt for ture rundt på Madeira – både hvis du vil med på en af Bravo Tours’ udflugter eller leje en bil og selv køre rundt på øen. Er du til golf på din ferie, ligger øens to fantastiske golfbaner, hvoraf den ene er en mesterskabsbane, kun 14 og 31 kilometer fra hotellet.

Som gæst på hotellet må du benytte alle de fine hotelfaciliteter, der er på moderhotellet Jardins d’Ajuda, der ligger ca. 100 meter fra Lejligheder Musa d’Ajuda. Det betyder, at du sagtens kan nyde dejlige dage ved et stort poolområde med en stor swimmingpool, selvom der ikke er pool på hotellet. På nabohotellet finder I også separat børnepool, komfortable solsenge og pool/snackbar står til din rådighed.

Du må også benytte det lille motionsrum samt den dejlige spa-afdeling med indendørspool, jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, som er på moderhotellet. Og vil du hygge dig med musik og dans i barsalonen om aftenen, kan du naturligvis også det. 

Sådan bor du
I Lejligheder Musa d’Ajuda bor du i pæne et-værelses lejligheder, som er indrettet med eget bad/toilet, pantry, aircondition, kabel-tv og balkon/terrasse. I lejlighederne er der plads til maksimalt tre personer.

Pension
Dit ophold på Lejligheder Musa d’Ajuda er uden pension, men du kan tilkøbe morgenmad og halvpension. Morgenmaden serveres ved lejlighederne, mens aftensmad (hvis du bestiller halvpension) nydes på på Jardins d'Ajuda.

Mere om Lejligheder Musa d’Ajuda
Lejligheder Musa d’Ajuda er et glimrende lejlighedshotel med en god beliggenhed. Bemærk venligst, at hotellet ligger i kuperede omgivelser. 

Bestiller I halvpension 24. december eller 31. december indgår morgenmad og frokost, ikke middag om aftenen. 

På Musa d'Ajuda findes der ikke poolområde, men I kan benytte poolområder og faciliteter på nabohotellet Jardíns d'Ajuda, der ligger ca. 100 meter fra hotellet. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider