Lejligheder Palm Garden

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 200 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 62.8 km (50 mins)
  • Pool
  • HotelLink:
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 200 m
  • DistanceToTown: 500 m, Port de Alcudia
  • Restaurant
  • Aircondition

Hotelinformation

Skønt lejlighedshotel tæt på stranden og det hyggelige Port de Alcudia

Palm Garden er et af vores gæsters favorithoteller, og det er ikke helt uden grund. Først og fremmest er det pga. den fantastiske beliggenhed, men også den hyggelige atmosfære og de moderne lejligheder er et stort trækplaster.

På Palm Garden finder du en hyggelig have og et skønt poolområde, hvor du rigtig kan få slappet af. Her er masser af solsenge, som du kan slænge dig i, og hvis du har brug for en pause i skyggen, kan du slå parasollen op. Når du trænger til at blive kølet ned, kan du snuppe en dukkert i hotellets indbydende pool. Til hotellets yngste gæster er der selvfølgelig også en lille børnepool.

Når du opholder dig på Palm Garden, har du lov til at benytte faciliteterne på søsterhotellet Alcudia Garden, som ligger lige ved siden af Palm Garden. Her kan du både spille bordtennis, volleyball, bordtennis og meget, meget mere. Skal ferien stå på absolut afslapning, kan du benytte dig af Alcudia Gardens sauna og jacuzzi. Her er desuden også et fitnesscenter, hvis du får brug for at få pulsen op. Vælger du All Inclusive, foregår dette også på Alcudia Garden. Animationsteamet aktiviteter og underholding foregår også på Alcudia Garden.

Under 100 meter fra Palm Garden den fantastiske sandstrand som er et af Alcudia områdets kendetegn. Stranden er meget børnevenlig, med lækkert sand og man kan bevæge sig ud i vandet uden det pludselig bliver dybt. Flere steder langs stranden er det også muligt at prøve kræfter med vandsport, og så vrimler det med restauranter og caféer langs strandpromenaden. Det er muligt at leje strandhåndklæder for 1,7 € pr. dag eller 7,7 € for en uge. 

Alcudias dejlige centrum ligger kun 500 meter fra Palm Garden, og her finder du altså alt, hvad hjertet begærer. Det er her du finder de gode shoppingsteder, uanset om du er til turistbutikker eller almindelige tøj- og skobutikker. Derudover finder du selvfølgelig også et hav af restauranter for enhver smag og hyggelige barer, som serverer kolde forfriskninger.

Sådan bor du
2-værelses lejlighed
2-værelses lejligheder med balkon/terrasse, moderne og lyst møblement, separat soveværelse og opholdsrum med sovesofaer, spiseplads samt tekøkken. Tekøkken har køleskab, kogeplader, mikroovn og køkkenredskaber til lettere madlavning. Desuden har lejlighederne aircondition (ca. 1/6-1/9), telefon, TV, safebox (mod gebyr), gratis WiFi og bad/toilet med bruser, hårtørrer og toiletartikler. 2-værelses lejlighed til enebrug mod tillæg og indrettet til maksimalt tre voksne og et barn.
2-værelses lejligheder = 36 m2

3-værelses lejlighed
3-værelses lejligheder er indrettet på samme måde som 2-værelses lejligheder, altså med et soveværelse  og et separat opholdsrum med sovesofa. Derudover er der endnu et soveværelse med en enkeltmands seng. Værelset er indrettet til maks. to voksne og fire børn. Hvis der er seks personer på værelset vil femte og sjette person sove i opholdsrummet på sovesofa. 
3-værelses lejligheder = 42 m2

Pension
Dit ophold på Palm Garden er uden forplejning. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad, Halvpension Plus eller All Inclusive. Ved Halvpension Plus indgår morgenmad og aftensmad samt én øl, ét glas vin eller én sodavand pr. person til maden. Rejser du til Palm Garden mellem d. 8. juli og d. 31. juli 2024, så er dit ophold med halvpension plus, og du kan tilkøbe All Inclusive.

Bemærk at All Inclusive foregår på søsterhotellet Alcudia Garden. Poolbaren på Palm Garden er ikke en del af All Inclusive-konceptet. Se nærmere beskrivelse af All Inclusive herunder. 

Mere om Palm Garden
Ved ankomst tjekker du ind på søster-hotellet Alcudia Garden. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider