Blue Sea Piscis - Adults Only

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 62.9 km (50 mins)

Hotelinformation

Blue Sea Piscis - Adults Only ligger i centrum af Alcúdia, kun 5 minutters gang fra Alcúdia Havn og Alcúdia Strand. Dette hotel med spa ligger 4,4 km fra Playa de Muro og 9,8 km fra Pollensa Havn. Overnat i et af de 206 værelser, der indeholder LED-tv. Værelserne har privat balkon med møbler. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar, designertoiletartikler og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Alcúdia Havn - 0,4 km
Alcúdia Strand - 0,4 km
Xara-porten - 1,5 km
Ca’n Domènech - 1,8 km
San Jaumes Kirke - 1,8 km
Pollentias monografiske museum - 1,9 km
Museu de Sant Jaume - 1,9 km
Ca’n Canta - 1,9 km
18th-century Bridge - 2 km
Plaza de Toros - 2,1 km
Auditori d'Alcúdia - 2,1 km
Medieval Walls - 2,1 km
Hidropark - 2,1 km
De romerske ruiner af Pollentia - 2,2 km
Cala Poncet - 2,5 km

Den foretrukne lufthavn for Blue Sea Piscis - Adults Only er Palma de Mallorca (PMI) - 61,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Tilbring dagen på den private strand, og nyd bagefter de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool og udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, tv på fællesarealer og hjælp med udflugter/billetter. Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Som gæst på Blue Sea Piscis - Adults Only kan du nyde et måltid på restauranten eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen.

Overnatningsstedet lukkes fra den 8. oktober til den 30. april.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.55 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.28 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 2.20 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.10 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Der er mulighed for pengeskab på værelset mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Gæster under 16 år er ikke tilladt på dette overnatningssted kun for voksne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider