Ivory Playa Lejligheder

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bar
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant

Afstand

 • Afstand til strand: 50mm
 • Afstand til byen: 3kmm

Hotelinformation

Feriefavorit på den bedste del af Alcudia-stranden - Eksklusivt med Bravo Tours
Ivory Playa er et af Bravo Tours' mest populære hoteller, og dette er ikke uden grund. Utrolig familievenligt, men gæster i alle aldre besøger igen og igen hotellet, ikke mindst på grund af sin beliggenhed kun 50 meter fra den fantastiske sandstrand. Stranden er meget børnevenlig, og her kan du få mange timer til at gå.

I bydelen ved Playa del Muro kun ca. 500 meter fra hotellet, finder du et stort udvalg af gode restauranter, hvor du kan vælge noget for enhver smag. Her er også gode muligheder for shopping, og efterfølgende kan du nyde en kølig drink på en af områdets cafeer og bar.

Ivory Playa byder på et lækkert poolområde med to swimmingpools, børnepool, liggestole og parasoller. Den ene pool er 25 meter lang og har tre svømmebaner, som indbyder til en herlig svømmetur. Denne pool er opvarmet i ydersæsonen. Bliver du sulten i løbet af dagen, kan du købe kolde og varme snacks, is og drikkevarer med og uden alkohol i hotellets snackbar.

Skal du holde formen ved lige under ferien har Ivory Playa eget fitnessrum, og du kan også leje en tennisbane, som ligger lige over for hotellet. Hotellets animationsteam arrangerer daglige aktiviteter og underholdning om aftenen. Hotellets mindste gæster kan deltage i den internationale børneklub samt minidisco om aftenen.

Ivory Playa råder over et lækkert Spa og Wellness hvor hotellets voksne gæster har fri adgang fra kl. 11-19. Børn har fri adgang fra kl. 11-12 og kl. 16-17.

Sådan bor du
Alle lejligheder er indrettet med balkon/terrasse, spiseplads samt bad/toilet med bruser (rain shower) og hårtørrer. Der er et veludstyret tekøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og service til lettere madlavning samt viskestykke, opvaskemiddel og opvaskesvamp. Desuden har lejlighederne aircondition (årstidsstyret), TV, Telefon, gratis WiFi, safebox(mod gebyr).

1-værelses lejlighed:
 Pæne og lyse 1-værelses lejligheder med kombineret sove/opholdsrum. Plads til en til to personer og med udsigt til gaden. 1-værelses lejligheder = 22 m2

2-værelses lejlighed: Rummelige og lyse 2-værelses lejligheder med seperat soveværelse med to enkeltsenge samt opholdsrum. Plads til en til fire personer og med udsigt til gaden. Pool/have udsigt kan tilkøbes. 2-værelses lejligheder = 34 m2

2-værelses lejlighed Plus: Plus 2-værelses lejligheder Plus er indrettet som almindelige 2-værelses lejligheder. Plus lejligheder er opgraderet med bl.a. lækre terrassemøbler og badekåber og ligger på 3., 4. eller 5. sal med udsigt til søen/gaden. Havudsigt kan tilkøbes.

Pension
Opholdet på Ivory Playa er uden pension, men morgenmad eller halvpension kan tilkøbes. Lækker og indbydende buffet, og der er mulighed for at sidde både inde og udenfor.

Mere om Ivory Playa Lejligheder
I hotellets spa er det obligatorisk at benytte badetøj, badesko og badehætte som kan købes ved indgangen til ca. kr. 50. Der kan foruden tilkøbes behandlinger, disse bestilles i Spa og Wellness afdelingen. Se udvalget ved ankomsten til hotellet.

Ivory Playa har handicapvenlige lejligheder som kan bestilles på forespørgsel. Da hotellet kun råder over få af disse lejligheder, anbefaler vi, at du bestiller i god tid. Hotellet er velegnet for gangbesværede.

Poolhåndklæder kan lejes for 3€ pr stk. og 10€ i depositum.

Der er gratis WiFi over hele hotellet.

Lejligheder mod gaden må forvente lidt gadestøj, men vinduerne har dobbeltglas. Ivory Playa har et flot og velfungerende cykelcenter. Her kan du leje en alm. cykel, hvis du ønsker at udforske området. Medbringer du din egen cykel i perioden februar - juni og september - november, er det obligatorisk at tilkøbe Ivory Playas cykelpakke.

Cykelpakken koster 220 kr. pr. cykel pr. uge og indeholder:

 • Fri brug af cykelrummet, som er låst og videoovervåget
 • Individuel cykellås
 • Mulighed for at låne værktøj til reparationer og rådgivning til reparation
 • Fri brug af pumpe og kompressor
 • Et sted til at vaske og rengøre din cykel
 • Gratis opfyldning af din vandflaske om morgenen
 • Gratis pasta for cyklister i marts og april i en time i løbet af eftermiddagen

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider