Hotel Blue Bay

Cala Mayor, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 300 m
  • DistanceToTown: 8 km, Palma
  • Bar
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 300 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/cala-mayor-illetas/hotel-blue-bay/
  • Restaurant
  • PoolChildren
  • Pool

Hotelinformation

Skønt hotel i Cala Mayor med fantastisk udsigt
Hotel Blue Bay ligger højt med en betagende panoramaudsigt over Middelhavet, Palma-bugten og den charmerende lystbådehavn. Cala Mayor har været ferieby for rigtig mange danskere igennem mange år, og det samme gælder for Hotel Blue Bay. Rigtig mange stamkunder kommer igen år efter år. Det gør de ikke mindst på grund af beliggenheden tæt på stranden, byen og ikke mindst hovedstaden Palma som kan nås indenfor ca. 15-20 min kørsel med offentlig bus. I Palma finder du et væld af seværdigheder f.eks. den imponerende katedral, og et stort udvalg af shoppingmuligheder, tapasrestauranter og små hyggelige cafeer. Om aftenen sænker der sig en fantastisk stemning og en unik atmosfære i de smalle gader.

Hotel Blue Bay har en særdeles smuk, stor have med blomster og pinjetræer. Her er naturligvis også en pragtfuld solterrasse med stor aflang swimmingpool, som indbyder til en svømmetur, separat børnepool, solsenge og parasoller. Badehåndklæder er gratis, dog skal der betales et depositum.

På hotellet kan du nyde en forfriskning i den hyggelige bar eller tage en spil billard/pool. Der er også mulighed for at spille bordtennis og til de yngste gæster er der en legeplads lige ved siden af hotellet. For de golfintersserede kan det anbefales at besøge Golf Son Vida, Son Quint og Son Muntaner som ligger kun ca. 10 min kørsel fra Hotel Blue Bay. Det anbefales dog at bestille starttider hjemmefra, da banerne er meget populære.

Sådan bor du
Dobbeltværelser: Du bor i charmerende og velindrettede dobbeltværelser som er holdt i den spanske stil. Alle værelser har balkon med enten skråhavudsigt eller direkte havudsigt. Den direkte havudsigt findes ikke meget smukkere på Mallorca. Værelserne er indrettet med to senge, tv, telefon, aircondition, safebox(mod gebyr), gratis wifi, bad/toilet med kombineret badekar/bruser, hårtørrer og toiletartikler. Værelserne med skråhavudsigt er til maksimalt tre personer og værelserne med direkte havudsigt er til maksimalt to personer.
Dobbeltværelser = 15-18 m2

Eneværelser: Eneværelserne er indrettet med en enkeltseng og vender alle væk fra havet med begrænset udsigt. Alle eneværelser er indrettet med balkon, tv, telefon, aircondition, safebox(mod gebyr), gratis wifi, bad/toilet med kombineret badekar/bruser, hårtørrer og toiletartikler.
Eneværelser = 12 m2

Pension
Dit ophold på Blue Bay er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension. 

Mere om Hotel Blue Bay
Hotel Blue Bay ligger højt og kønt, men området er temmelig kuperet, og her er mange trapper. Derfor er hotellet ikke velegnet for gangbesværede. Der er gratis wifi på hele hotellet. 

Lange bukser til middagen er obligatorisk for mænd.

Der er check ud af værelset kl. 11. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider