Bravo Tours
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

La Palma Sport

Fuencaliente de la Palma, Spanien Vis på kort

Hotelinformation

Lækkert ferieresort for hele familien
På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – ligger La Palma Princess. Her finder du et stort resort, der har alt, hvad du behøver – lige fra sportsaktiviteter til ti poolområder og spa- og welness.

Selve resortet består af to hoteller - La Palma Princess og Teneguía Princess. Begge hoteller deler alle faciliteter, og derfor kan området tilbyde noget for alle, både store som små. Her er bl.a. tennisbaner, lækkert spaområde, fitnesscenter og minigolf - nogle mod gebyr. 

La Palma Princess byder på et fantastisk poolområde og ligger med en skøn udsigt ud over havet. Hele poolområdet er på ikke mindre end 10 pools, hvoraf én er opvarmet i perioden 1/11-30/4, og én pool har sin helt egen sandstrand. Rundt omkring er der god plads til alle, og der er masser af solsenge og parasoller til hotellets gæster. Du finder altid én pool til dit humør - uanset om du er til aktiviteter og beachvolley eller helt fred og ro.

På hotellet er der et mindre spa-område med indendørspool, som I gratis kan benytte to gange i løbet af ferien (dog minimum 18 år). Der er også seks tennisbaner samt fuldt animationsprogram, som tilgodeser aktive i alle aldersgrupper. Til børn er der gode faciliteter/legeområder på hotellet.

Der findes desuden et nyrenoveret fitnessområde, som alle over 18 år gratis kan benytte. Der er også mulighed for holdtræning, hvor alle over 12 år kan deltage. Her kan I bl.a. deltage i yoga og Les Mills-træning. Så tag bare træningstøjet med, for der er masser af muligheder for at være aktive – både hvis du vil træne hårdt eller blot med på en gåtur med Bravo Tours’ egne sportsguider i området.

Der er ingen tvivl om, at hele familien vil elske La Palma Princess! Rummelige værelser, god mad og masser af faciliteter for såvel store som små!

Vis på kort

Afstand

  • Afstand til strand: 2km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort