Hacienda de Abajo

Tazacorte, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 2 km
  • Lufthavn La Palma (SPC): 37.3 km (49 mins)
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/la-palma/tazacorte/hacienda-de-abajo/
  • DistanceToBeach: 2 km
  • Pool
  • Bar
  • Restaurant
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 15 km Los Llanos

Hotelinformation

Fem-stjernet voksenhotel - en unik oplevelse

På Hacienda de Abajo er du garanteret en helt speciel ferieoplevelse. Hotellet er smagfuldt gennemført, og med respekt for øens historie har man skabt dette fantastiske luksushotel – kun for voksne, hvor du og din partner kan nyde alt det bedste, hotellet og øen har at byde på! Hotellet har grundet det særlige islæt status som et Bravo Unik-hotel*. 

Hotellet består af fire huse og i alt 32 værelser – i midten findes den diskrete og idylliske pool – dette unikke sted danner rammen om total fordybelse, afslapning og ro! Når du går en tur på hotellet, så får du nærmest fornemmelsen af at være på et museum. Der er nemlig omkring 1300 kunstværker på hotellet, som giver hotellet en helt særlig stemning. Også hotellets restaurant er særlig. Ser man bare på bordopdækningen og kunstværkerne i restauranten, føler man sig helt speciel.

Du har en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet, og hotellet er omgivet af flotte botaniske haver, hvor natur og ro skaber den perfekt harmoni.

Hotel Hacienda de Abajo er uden tvivl et af vores mest unikke hoteller på La Palma, og har derfor også fået stemplet Bravo Unik. 

Hacienda de Abajo er et fem-stjernet hotel, du aldrig før har oplevet – historen, kulturen og den sans for detaljen, hvormed hotellet er opført, er i sandhed fantastisk. Hotellets serviceniveau er ekstraordinært, og alle gæster behandles med diskretion og respekt.

Historien fortæller, at det var præcis her – i Tazacorte – at de spanske conquistadores gik i land på La Palma i 1492. Denne histore søges genskabt i mange af de malerier og kunstværker, der findes på haciendaen. 

Her findes endvidere spa-center samt en helt unik restaurant, "El Sitio".

Vil du opleve et helt unikt hotel, så forkæl dig selv og din partner med et ophold på Hacienda de Abajo.

Sådan bor du
På Hacienda de Abajo er ikke to værelser ens – alle værelser er unikt indrettet med kunst, udsmykning og en gennemført respekt for den fantastiske historie, området gemmer på.

Alle værelser er indrettet med badekåbe, WiFi, safebox, minibar inklusive daglig opfyld af vand og sodavand (øvrige mod betaling), aircondition, TV, separat bad/toilet med toiletartikler og hårtørrer. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse Superior, uden balkon: Indrettet med et stort vindue med udsigt til bananpalmer. Badeværelset er indrettet med badekar og brus. Ca. 38 m2 med plads til en til to personer.

Dobbeltværelse Premium med balkon/terrasse: Fra balkonen/terrassen er der udsigt til den botaniske have. Ca. 32-45 m2 med plads til en til to personer.

Junior Suite, uden balkon: Indrettet med kombineret sove- og opholdsrum med sofaarrangement. En-suite badeværelse med badekar og bruseniche. Der er Nespresso™ kaffemaskine på værelset. 39-50 m2 med plads til en til to personer.

Suite med balkon: Indrettet med en stor balkon, med en smuk udsigt til Atlanterhavet. Der er en opholdsstue samt et separat soveværelseCa. 74 m2 med plads til to personer.

Pension
Opholdet er med morgenmad, halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) kan tilkøbes. Mænd skal bære lange bukser under middagen.

Aftensmaden nydes på første sal fra hotellets restaurant, som anbefales i Michelin-guiden. Du vælger mellem to forretter, tre hovedretter og en dessert. 

Mere om Hacienda de Abajo
Vi gør opmærksom på, at dit hotel er med begrænset rejselederservice. Det betyder, at vores rejseledere ikke kommer på hotellet, men at de altid kan kontaktes via vores servicetelefon 24 timer i døgnet. Ønsker du at deltage på udflugter med dansktalende rejseleder skal du på egen hånd tage til opsamlingsstedet i Los Cancajos. Du skal selv stå for transport frem og tilbage. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider