Hotel Best Roquetas

Roquetas de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Air condition
  • Afstand strand: 50 m
  • Restaurant
  • PoolChildren
  • Aircondition
  • Pool
  • DistanceToBeach: 50 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/costa-de-almeria/roquetas-de-mar/hotel-best-roquetas/
  • DistanceToTown: 4 km Roquetas de Mar

Hotelinformation

Skønt hotel med gode bademuligheder
Hotel Best Roquetas har alt, hvad der skal til, for at I får en god ferie. Hotellet er placeret direkte ned til stranden og I vil se, at poolområdet er inspireret af den flotte natur og lagunerne. Poolen er nemlig lavet som en lagune, der er omkranset af palmetræer og en hyggelig, stor solterrasse, hvor I kan læne jer tilbage og slappe af mens børnene tager en tur i vandrutsjebanen eller hygger sig i en af de to jacuzzier. Er I til forskellige vandaktiviteter, så kan i prøve kræfter med dem på stranden. Den ligger nemlig i direkte forlængelse af hotellets grund, så der er ikke langt fra tanke til handling, hvis I ønsker at rykke ned på liggestolene i sandet.

I kommer bestemt ikke til at kede jer på Best Roquetas! Hotellet har nemlig et omfattende underholdningsprogram, hvor der er taget højde for både store og små gæster. I løbet af dagen arrangeres der forskellige aktiviteter i poolen. I hotellets Mini Club kan de yngste gæster (5-16 år) blive underholdt i løbet af dagen, når der arrangeres forskellige aktiviteter. I kan også bevæge jer ind i hotellets spillerum og dyste mod hinanden i forskellige spil. Om aftenen er der desuden shows, som henvender sig til både børn og voksne. Vi er især vilde med temaaftenerne, hvor hotellets buffetrestaurant varierer menuen fra aften til aften, så den passer til temaet.

Skulle det ske, at I bliver sultne mellem måltiderne, så har snackbaren heldigvis åbent det meste af dagen. Her kan I få forskellige mindre retter og snacks til at stille den lille sult. I baren serveres der samtidig drikkevarer både med og uden alkohol. Dem kan I indtage på hotellets hyggelige faciliteter.

De imødekommende receptionister står klar døgnet rundt til at besvare spørgsmål og vejlede jer ift. hotellet og oplevelser i nærheden. På hotelområdet er der bl.a. en skakbane og en minigolfbane. Ønsker I en golfbane i fuld størrelse, så er der kun 400 meter til Playa Serena Golfbane. Samtidig ligger Roquetas by kun 5 km væk. Her kan I gå en tur gennem byen og opleve den flotte arkitektur, de hyggelige butikker og de gode restauranter.

Sådan bor du
Vælg mellem dobbeltværelser og 2-værelses lejligheder.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse har plads to voksne og et barn. Værelset er indrettet med badeværelse med hårtørrer, telefon, TV, minibar, aircondition, safebox og WiFi. Det er muligt at tilkøbe havudsigt.

2-værelses lejlighed med balkon/terrasse har plads til 4-5 personer. Lejligheden er indrettet med hårtørrer, telefon, TV, køleskab, aircondition, safebox og Wifi. Der er separat soveværelse og opholdsrum/te-køkken med køleskab og mikroovn. Det er muligt at tilkøbe skrå havudsigt.

Pension
Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Mere om Best Roquetas
Lange bukser er påkrævet i restaurantens aftenbuffet. 
Hotellets Mini Club er åben i højsæsonen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider