Los Hibiscos Lejligheder

Puerto del Carmen, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 250 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/lanzarote/puerto-del-carmen/los-hibiscos-lejligheder/
  • Pool
  • DistanceToBeach: 250 m
  • Restaurant
  • PoolChildren
  • Bar
  • DistanceToTown: 300 m

Hotelinformation

Rummelige og lækre lejligheder med All Inclusive
Glæd dig til en ferie på Los Hibiscos. Lejlighederne er indrettet i moderne stil, ligger tæt ved havet i hjertet af Puerto del Carmen og byder på lækre fællesområder. Hotellet er altså perfekt til dig, der ønsker en rummelig og komfortabel lejlighed til din ferie.

Den centrale beliggenhed betyder, at du ikke skal gå ret langt for at finde gode restauranter, hyggelige barer og fine indkøbsmuligheder. Men du kan også vælge at nyde hotellers All Inclusive, som tilbyder en buffet af internationale retter i lyse omgivelser. Hotellet er den perfekte base, hvis du vil bruge din ferie på at bade, slikke sol og prøve diverse, sjove vandsportsaktiviteter. 

På den store solterrasse med solsenge og swimmingpool med børneafdeling finder du også en poolbar, hvor du kan finde forfriskninger og is. Til børnene er her også en legeplads.

Der er ingen tvivl. Fra første sekund holder man af Los Hibiscos. Du bliver mødt velkommen af nyrenoverede områder bl.a. reception, restaurant og poolbar, der indbyder til mange skønne ferietimer.

Alle lejligheder fremstår ligeledes lyse og indbydende, idet alle lejligheder blev renoveret i 2017.

Sådan bor du
På Los Hibiscos bor du i store, lyse lejligheder med separate soveværelser. I alle lejligheder er der eget bad/toilet, et lille køkkenafsnit med køleskab, elkedel samt basis-udstyr og en stor balkon. Fra de fleste lejligheder er der udsigt til hav/pool-område. Desuden er lejligheden udstyret med sofaområde, fladskærms-tv (5 euro for fjernbetjening), safebox (gebyr) og internet-adgang (gebyr). I de 2-værelses lejligheder kan der maksimalt bo 3 personer, og i de 3-værelses lejligheder kan der bo op til 5 personer. 

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Los Hibiscos
Los Hibiscos er et dejligt familiehotel med en fin beliggenhed. Et godt udgangspunkt for at udforske øens mange seværdigheder. Hvis du lejer en bil, er der kun ca. 30 min. kørsel til Nationalparken.

Ved ankomst til hotellet, kan transferbussen være nødt til at stoppe 100 meter inden indgangen. Herfra skal du selv tage din bagage til hotellet. 

Der kan forekomme musik fra nærliggende barer og restauranter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider