SBH Monica Beach Resort

Costa Calma, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 50 m
  • DistanceToTown:
  • DistanceToBeach: 50 m
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/fuerteventura/costa-calma/sbh-monica-beach-resort/
  • Aircondition
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Stort All Inclusive-resort lige ved stranden
I hyggelige og rolige Costa Calma ligger det store, flotte resort Monica Beach Resort. Resortet indbyder til ren afslapning og hyggeligt samvær – og har Sotavento-stranden som nærmeste nabo. Her kan du virkelig komme ned i gear, men hotellet har også et utal af faciliteter – bl.a. tennisbaner, spillerum og fitness.

Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene er opvarmet fra 1. november-1. maj. Her kan du læne dig tilbage på liggestolen og søge skygge under parasollerne. Der er også en fin poolbar, hvor du kan nyde snacks i løbet af dagen. Ved det andet poolområde er der en lille børnepool og to vandrutsjebaner. På hotellet finder I også en mindre legeplads, der er åben i løbet af dagen.

Når I rejser til SBH Monica Beach Resort, rejser I med All Inclusive. Til nogle måltider er det også muligt at spise udendørs på terrassen ved hovedrestauranten. Der er showcooking til alle hovedmåltider.

Er I til aktiviteter, kan I med fordel medbringe løbeskoene og tage en tur rundt om ”palmeskoven”, der ligger lige uden for hotellet. I bor også tæt på Costa Calmas hyggelige centrum, hvor I finder et mindre udvalg af butikker og bl.a. hæveautomat.

Hotellet ejer et paddelcenter, som ligger i gåafstand fra hotellet. Vil I spille paddeltennis, kan I leje en bane og eventuelt også ketsjere og bolde gennem hotellet. Prisen for 1½ time er ca. 30 euro.

Sådan bor du
Hotellets værelser er alle pæne og nydeligt møbleret. Værelserne er udstyret med fjernsyn, aircondition, vifte, safebox (mod gebyr) og minikøleskab. Badeværelserne er indrettet badekar og hårtørrer.

På SBH Monica Beach kan du bo i dobbeltværelser med balkon/terrasse med eller uden havudsigt. Der kan bo maks. tre personer.

Du kan også bo i 2-værelses lejlighed med balkon eller terrasse – vær dog opmærksom på at køkkenet ikke har udstyr, da opholdet er med All Inclusive. Her er der plads til maks. fire personer.

Ekstra opredninger er på en sovesofa i opholdsrummet.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive.

Mere om SBH Monica Beach Resort
Monica Beach Resort er et stort resort med mange værelser og alt, hvad du behøver.

Vær opmærksom på at man skal være minimum 1,20 m høj for at benytte rutsjebanerne. Nogle gange er der underholdende animation ved poolen, som kan støje lidt.

WiFi-forbindelsen kan være dårlig på værelserne.

I kan skifte poolhåndklæder mod betaling for ca. én Euro pr. gang – der går til velgørenhed.

Bemærk venligst, at mænd skal bære lange bukser i restauranten om aftenen. Du skal være minimum 18 år for at benytte fitness-faciliteterne som er gratis.

Check in på hotellet
Når du bor på SBH Monica Beach Resort skal du checke ind online inden ankomst. Dette er for at passe på dig og hotelpersonalet i forhold til COVID-19. Du kan checke ind her https://www.sbhfue.com/en/Check-in-online.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider