Eurostars Thalia

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Praha (PRG): 17.6 km (28 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger ved Moldau lige over for nationalteatret, som tilhører Prags officielle kulturarv. Det ligger nærmere betegnet lige på grænsen til den gamle middelalderby. Lige i nærheden finder man Karlsbroen og Gammelbyspaldsen samt flere seværdigheder. Ligeledes løber byens gågaden lige fra hotellet, hvor man finder de vigtigste indkøbsmuligheder, Prags børs og byens forretningscentrum. Der afgår endvidere offentlige transportmilder ca. 100 m fra hotellet, mens der til lufthavnen er omkring 18 km.

Dette historiske hotel er en rekonstruktion af en klassisk bygning fra det 19. århundrede. I Middelalderen havde dette sted stor betydning i kraft af dets beliggenhed ved den gamle bymur. Dette dokumenteres på bedste vis af det gamle vagttårn, der kun kan ses fra hotellet. Fordelt på 4 etager rummer hotellet i alt 125 værelser, herunder 81 dobbeltværelser, 2 suiter og 2 juniorsuiter. Det er udstyret med klimaanlæg, foyer med elevator, safeboks og døgnåben reception. Endvidere er der vekselbørs, café, bar, restaurant og konferenceindretninger. Yderligere kan hotellet tilbyde roomservice og vasketøjsservice.

Værelser, som er delvist ikke-rygerværelser, er udstyret med eget badeværelse med brusekabine, bidet og hårtørrer. Hertil kommer telefon, fjernsyn med plasmaskærm, internetadgang, minibar og minikøleskab. Endvidere har de alle dobbeltseng eller kingsize seng samt safeboks. Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget. Fra den øverste etage har gæsterne en panoramaudsigt over Prags slot og den gamle bydel.

Morgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider