Apartments Laipu 1

Riga, Letland

Faciliteter

  • TV
  • Telefon
  • Wi-fi

Andre

  • Strand tættest på: 36.0 km
  • By tættest på: 10 m

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Lejlighederne ligger i gåafstand fra de vigtigste turistattraktioner i Riga Town, såsom: Dome Katedralen med det verdensberømte orgel, Sankt Peters Kirke, og President Palace. Du vil også finde talrige café, barer, pubber og restauranter med varieret køkkenkunst nær hotellet.

På komplekset er der studielejligheder og lejligheder med fuldt udstyret køkken med elektrisk komfur, køleskab, mikroovn og elkedel samt porcelæn og gryder til madlavning, TV, telefon, hårtørrer og gratis trådløs internetadgang.

Lejligheden er i to etager: på første sal finder du garderobe, køkken, spiseplads, badeværelse, stue med tv og sovesofa og på 2. sal er der soveværelse med tv og toilet. Daglig rengøring udføres.

Bemærk: Nøglen skal hentes på St.Peter's Boutique Hotel, Peldu 23, Riga, (tel) 00371 67223027. Efter check-in vil gæster blive kørt med taxa til lejlighederne gratis. Et depositum på € 100,00 betales kontant eller med kreditkort ved ankomst.

Adresse: Laipu 1, LV-1050 Riga, Latvia

Vis på kort Se pris og bestil

Kort