Solfaktor
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Central Hotel 21

Budapest, Ungarn Vis på kort

Hotelinformation

Central Hotel 21 tilbyder en samling af 27 elegant indrettede værelser og 4 lejligheder, der passer til dine behov. Hotellet ligger i centrum af Budapest. Alle værelser er udstyret med en betal efter forbrug minibar, et LCD-tv, en telefon med direkte opkald, sikkerhedsboks og det fantastisk designede badeværelse har hårtørrer til gæsterne. Lejlighederne har rummelige værelser, badeværelse med bruser og et veludstyret køkken (tallerkener, glas, ovn osv. ..). Nogle har udsigt til gaden og andre til den indre gård.

Der tilbydes også gratis bredbånds internet service. Central Hotel 21 ligger tæt på Budapests mest besøgte steder (Donau, Markedsplads, Synagoge, Nationalmuseum) og andre dele af byen er inden for rækkevidde. Shoppingområder, teatre, restauranter og caféer ligger i gåafstand. Fremragende adgang til de vigtigste offentlige transportmidler.

Receptionen er åben i 24 timer, hvor du vil finde vores entusiastiske personale, der til enhver tid vil hjælpe for at gøre dit ophold mere behageligt.

Vis på kort

Faciliteter

  • Pengeskab
  • TV
  • Telefon
  • Bar
  • Wi-fi

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort

Anmeldelser