Central Hotel 21

Budapest, Ungarn Flag - Ungarn

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Budapest (BUD): 20.3 km (31 mins)
  • Nærmeste centrum: 2 km
  • Bar

Hotelinformation

Dette familievenlige city-hotel ligger inden for 2 km af Budapests mest besøgte turiststeder (Donau, Markedshallen, synagogen, Nationalmuseet) og alle dele af byen ligger inden for nem rækkevidde. Indkøbsområder, teatre, restauranter og caféer ligger alt sammen inden for gåafstand og hotellet har fremragende adgang til de vigtigste offentlige transportmuligheder, med sporvogns- og metrostationer blot 600 m derfra samt 2,5 km til Keleti banegård. Hotellet kan nemt nås med offentlige transportmidler og i bil.

Hotellet åbnede for nyligt i 2009 og tilbyder 17 elegant møblerede værelser, så det kan tilfredsstille alle gæsters behov. Der ligger en offentlig parkeringsplads på gaden foran hotellet til gæster i eget køretøj. Herudover bydes gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, hvor de vil finde et entusiastisk personale til at bistå dem på ethvert tidspunkt. Gæsterne kan også benytte hotellets safeboks, vekselbørs, café, bar, restaurant, WLAN/internetadgang samt bestille vasketøjsservice eller leje cykler.

Hvert værelse er udstyret med en minibar (mod betaling), et fladskærmsfjernsyn og telefon, mens det unikt designede badeværelse tilbyder gæsterne brusebad og hårtørrer. Nogle af værelserne har udsigt til gaden, mens andre vender ind mod den indre gård. Af andre behageligheder på værelset er der en dobbelt- eller kingsize seng, internetadgang, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.

Hver morgen tilbydes morgenmad.

2020-11-19 - 2023-12-31 Klienter bør oplyse hotellet om deres ankomsttidspunkt til hotellet.

Befolkning i centrum: 2 km | Lufthavn: 20 km | Bug/togstation: 3 km

Café | Bar

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider