Hotel U Prince Prague by BHG

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Praha (PRG): 15.4 km (27 mins)
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant

Hotelinformation

Dette hotel er beliggende i centrum af Prag, lige på den Gamle Markedsplads over for det Astronomiske Ur. Det er omgivet af restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler (Staromestke metrostation) og forretninger, ligesom der kun er 5 minutters gang til det Jødiske Kvarter. Der er kun 10 minutters gang til Karlsbroen og Wenceslaw Plads, mens Prag Slot og Mala Strana blot ligger 20 minutters gang derfra.

Dette historiske city-hotel åbnede første gang den 1. januar 2001 efter komplet renovering af bygningen, som er fra det 12. århundrede. Dette charmerende etablissement rummer i alt 24 værelser, herunder 7 juniorsuiter og 2 suiter. Herudover rummer det klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, en garderobe og en elevator. Hotellet har også en restaurant, en fiskerestaurant, en cocktailbar, en salon og en have med udsigt til den Gamle Markedsplads. Hertil kommer terrassen med den spektakulære udsigt over Prag. Gæsterne kan benytte sig af internetadgangen, ligesom der mod betaling tilbydes vasketøjsservice samt en døgnåben roomservice. Der er også mulighed for at leje cykler på hotellet til at udforske byen på. Omkring 3 m fra hotellet ligger der desuden en overvåget, overdækket parkeringsplads.

Hotellet tilbyder tvillingeværelser, dobbeltværelser, juniorsuiter og luksuriøse lejligheder og alle er velindrettet med antikke møbler til en mere hjemlig atmosfære. Alle værelser og suiter er udstyret med eget badeværelse med et badekar og et toilet, en hårtørrer, en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og en minibar. Endelig er der regulerbart klimaanlæg og en safeboks i alle logier som standard.

Gæsterne kan slappe af med massagebehandlinger mod betaling.

Lufthavn: 11 km | Bug/togstation: 400 m

Café | Bar | Restaurant: 2

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider