The Waters Khao Lak

Khao Lak, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 350 m
  • Pool
  • Restaurant
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/thailand/khao-lak/the-waters-khao-lak/
  • DistanceToTown:
  • Bar
  • DistanceToBeach: 350 m

Hotelinformation

Lækkert poolresort i rolige og romantiske omgivelser
The Waters Khao Lak er et rigtig lækkert resort, der ligger i hjertet af Khao Lak, kun 350 meter fra den dejlige Bang Niang-strand. The Waters Khao Lak er især velegnet til voksne, der vil nyde ferielivet i skønne, moderne omgivelser.

Hotellets navn siger næsten det meste, for her er det virkeligt poolområderne, der udgør hjertet på hotellet. Du finder intet mindre end syv pools fordelt rundt på hotellets område. Hotellet er indrettet meget moderne, lyst og venligt.

Der er masser af faciliteter og aktiviteter på hotellet. Forkæl dig selv i hotellets fantastiske spa-område, gå en tur i fitness eller tag et spil pool. Der er masser af muligheder!

På hotellet finder du en lækker restaurant, der serverer italienske retter, ligesom den populære ”Bubble bar” er et hit. Nyd en forfriskning direkte fra poolen eller en drink med en spektakulær udsigt. Tæt på hotellet finder du også et lokalt marked, flere restauranter og meget mere.

Sådan bor du
Bay Room værelser er ca. 40 m2 store og har TV, safebox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, telefon, hårtørrer. Værelserne er meget moderne indrettet med specielle farver. Fra værelsets balkon har du udsigt til hotellets Safir-pool. Bay Room værelser har plads til tre personer.

Bay Romance er større og ca. 50 m2. Det er hotellets mest romantiske værelser. På værelset får du enten en lille pool på terrassen eller et stort badekar inde på selve værelset. Her er fladskærms-TV, safebox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, telefon, hårtørrer. Bay Romance værelserne har plads til tre personer.

Upper Pool Access værelser er placeret i hotellets Waters-vinge, hvor du finder hotellets største pools. Værelserne er ca. 45 m2 og ligger alle på første sal med adgang til hotellets pool via en trappe fra den private møblerede balkon. Her er fladskærms-TV, safebox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, telefon, hårtørrer. Værelserne er flotte og lyst indrettet. Upper Pool Access værelserne har plads til tre personer

Waters Pool Access er hotellets bedste værelser, og det er bestemt pengene værd at opgradere sig til denne type. Værelserne har en ekstra stor terrasse og er ca. 50 m2, og har direkte adgang til hotellets lækre pool i hotellets Waters-vinge. Her er fladskærms-TV, safebox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, telefon, hårtørrer Værelserne flotte og lyst indrettet og plads til tre personer.

Bay Grand Suite er hotellets eksklusive suiter, som er omtrent 70 m2 og har helt fortrinligt lysindfald. Ved siden af den ekstra store dobbeltseng er der et badekar med udsigt. Her er fladskærms-TV, sofabox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, badekåber, køleskab, tøfler, telefon, hårtørrer, WiFi samt en lille mikroovn. Her er plads til op til 5 personer. 

Pension
Opholdet er med morgenmad. Fejrer du nytår på hotellet, er der inkluderet en gallamiddag d. 31/12 i din rejse. 

Du har mulighed for, at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider