Faros

Kato Stalos, Grækenland Vis på kort

Mere om faciliteter ▼

Faciliteter

  • Air condition på værelset
  • Valutaveksling
  • Pengeskab på værelset
  • Shop
  • Souvenir/Gift Shop
  • Internet in public area

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

På Hotel Faros bor du ved Kato Stalos stranden. Hver dag bestemmer du selv, om du ønsker at nyde en svømmetur i havet eller poolen. Om aftenen er det meget sandsynligt, at du følger trop til hotellets musikbar, som er samlingspunktet for mange af vores gæster. Har du lyst, kan du hoppe på bussen og tage ind til Chania by.

Faros er et dejligt lejlighedshotel beliggende ved stranden i Kato Stalos. Faros består af 3 forskellige huse med forskellige byggeår (1987, 1991 og 1993) og standard. I et af husene er der en snackbar, der serverer enkle retter.

Pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Ved stranden er der solstole og parasoller mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben i dagtimerne. I området findes taverner og minimarkeder. Gode transportmuligheder til Chania, ca. 7 km. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder. Lige overfor hotellet ligger der et supermarked, der ejes af samme ejere som Hotel Faros. Når receptionen ikke er bemandet, er du velkommen der, hvis du har spørgsmål.

Vis på kort

Kort