Philoxenia

Kalymnos, Grækenland

Faciliteter

  • Air condition på værelset
  • Reception
  • Internet in public area
  • Restaurant

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

På hotel Philoxenia, der ligger uden for byen Massouri, er hyggefaktoren høj. Her kan du nyde en dejlig ferie omgivet af havet og bjergene. Du kan nyde skønne svømmeture i poolen eller i havet, som ligger en kort gåtur væk. Hvis du elsker at klatre, så kan vi med glæde meddele at nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier ligger i nærheden.

Philoxenia er et hyggeligt hotel, som ligger lige uden for byen Massouri. Hotellet er smukt beliggende med havet på den ene side og bjergene på den anden. Kort afstand til nærmeste badested og den større strand Massouri Beach ligger ca. 600 meter væk. Flot poolområde med poolbar og lille restaurant. Ved poolen findes solstole og parasoller. Fra hotellet har du skøn udsigt over øen Telendos of havet. Deponering i receptionen mod betaling. Gratis wifi i lobbyen. Tæt på hotellet findes nogle af Kalymnos' bedste klatrestier. Begrænset trafik.

Vis på kort Se pris og bestil

Kort