Ibiscus

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 50 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 14.8 km (26 mins)
  • Pool
  • Bar
  • HotelLink:
  • DistanceToBeach: 50 m
  • Aircondition
  • DistanceToTown:
  • Restaurant

Hotelinformation

Bo midt i Rhodos by tæt på centrum og strand
Ibiscus er et rigtig pænt og vedligeholdt hotel, som ligger på spidsen af Rhodos by. Den gode beliggenhed gør, at du fra de fleste værelser har smuk havudsigt.

Hotellets unikke beliggenhed gør, at alt er indenfor en overskuelig rækkevidde. Fra hotellet har du cirka 50 meter ned til stranden, hvor du kan nyde lyden af bølgernes brusen, en dejlig gå tur langs stranden eller en skøn dukkert i havet.

Cirka 20 minutters gang fra hotellet, finder du Rhodos gamle bydel. Her venter mange seværdigheder, restauranter, barer og caféer.

På hotellet er der et dejligt lille poolområde, hvor du kan nyde en smuk udsigt. Ved poolområdet finder du også solsenge, parasoller og boblebad. Hvis du trænger til at røre kroppen lidt og forbrænde lidt af feriemaden, kan du træne gratis i hotellets fitnesscenter.

Hotel Ibiscus er et perfekt valg for dig, der ønsker at kombinere den klassiske badeferie med den populære byferie. På hotellet er der plads til begge dele; med kun 50 meter til stranden og Rhodos gamle bydel i gåafstand.

Sådan bor I
På hotel Ibiscus bor du på velholdte og fine værelser, som er blevet renoveret i 2016. Alle værelserne er indrettet med balkon/terrasse, air condition, safeboks, elkedel, tv, og hårtørrer.

På hele hotellet har du gratis Wi-Fi - også på værelserne.

Singleværelse med landudsigt, samt balkon/terrasse: Bo på fint singleværelse, som er indrettet med eget toilet/bad. Du har mulighed for, at vælge mellem en balkon eller en terrasse. Singleværelserne er mindre end dobbeltværelserne, og har plads til 2-3 personer.

Dobbeltværelse med landudsigt, samt balkon/terrasse: Bo på store, moderne, dobbeltværelser på cirka 20-24 m2. Dobbeltværelserne er indrettet med eget bad/toilet og du har mulighed for, at vælge mellem balkon eller terrasse. Fra balkonen/terrassen har du udsigt ind mod Rhodos by. På værelset kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse med skrå havudsigt, samt balkon/terrasse: Bo på store, moderne, dobbeltværelser på cirka 20-24 m2 med eget bad/toilet. På dobbeltværelserne har du mulighed for, at vælge mellem balkon eller terrasse, hvorfra du har skrå havudsigt. På værelset kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse med havudsigt, samt balkon/terrasse: Bo på store, moderne, dobbeltværelser på cirka 20-24 m2 med eget bad/toilet. På dobbeltværelserne har du mulighed for, at vælge mellem balkon eller terrasse, hvorfra du har havudsigt. På værelset kan der være op til 3 personer.

Pension
Opholdet er med morgenmad, men med mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Ibiscus
Der er gratis WiFi på hotellet - også på værelserne.

Der kan forekomme støj fra den trafikerede vej ved siden af hotellet.

Roomservice er mod ekstra gebyr.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider