Anthemis

Samos by, Grækenland

7 nætter Vis på kort
Apollo
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Faciliteter

  • Air condition på værelset
  • Babyseng
  • Legeplads
  • Internet på værelset
  • Reception
  • Internet in public area

Hotelinformation

Lejlighedshotellet Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser. Nyd den smukke havudsigt og køl af i poolen, hvor der også er børnesektion. Du bor i rummelige 2-værelses lejligheder med køleskab, balkon eller terrasse og gratis aircondition - så behøver du ikke mere for at få en skøn ferie.

Anthemis er et populært lejlighedshotel i Kalamiområdet i udkanten af Samos by. Lille bar med tv. Pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Gratis wifi i receptionen.  Deponering i receptionen mod betaling. Receptionen har begrænsede åbningstider. Lille legeplads.  Vej skal krydses for at komme til stranden.

Gåafstand til butikker, restauranter og barer. Gennemkørselstrafik der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder. Mange trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Ved transfer i forbindelse med ankomst og afrejse vil man skulle skifte til/fra en mindre bus. Dette kan medføre længere transfertid.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort