Playitas Resort

Las Playitas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 5 km
  • Activities program for children
  • Air conditioning in public area
  • Air conditioning (rooms)
  • Baby bed
  • Car Rental
  • Elevator
  • Entertainment program
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Laundry Service
  • Lobby/lounge
  • Luggage storage
  • Playground
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • Shop
  • DistanceToBeach: 100
  • DistanceToCenter: 5000
  • NumberOfPools: 5
  • DistanceToPublicTransportation: 200 m
  • DistanceToSupermarket: 0 m, supermarket on site.

Hotelinformation

Playitas Resort er et af Europas største sports- og træningshoteller for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. Et stort ferieresort bestående af flere forskellige dele, lejligheder med eget køkken, hotelværelser, villaer med egen pool og flersengsværelser til store familier eller hold.

Her tilbydes et uendeligt udvalg af sportsgrene og aktiviteter, smuk udsigt over det fredfyldte område og udsigt over Atlanterhavet. På Playitas Resort kommer du aldrig til at kede dig!

På det lækre sports- og ferieresort Playitas Resort keder du dig aldrig! Her venter træningsmuligheder for både professionelle og hverdagsudøvere samt alle de vigtige dele på et ferieresort såsom et behageligt klima, sol og strand, pools, restauranter, barer og et opmærksomt personale.

Hotellet består af fire typer af indkvartering; Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe og danner sammen Playitas Resort. Uanset hvor du bor, er du aldrig langt fra restauranter, pools og træningsfaciliteter.

I hjertet af området findes de fleste aktiviteter og sportsfaciliteter. Plaza Ramla med sportsbooking og butik, a la carte-restauranter, minimarked, olympisk pool, holdtræningsområder, fitnesscenter, tennis, indendørs hal, WOD Box, klatrevæg, cykelcenter, dykkercenter og spa. I nærheden af Aparthotel og Annexe ligger driving range, minigolfbane og surfcenter og i nærheden af Hotel-delen er golfklubhuset.

Playitas består af følgende:

Playitas Aparthotel er sportsfamiliernes favorit med pæne og praktiske lejligheder. Der er et stort poolområde, og stranden er kun et stenkast væk.

Playitas Hotel klatrer op ad bjergskråningen med en smuk udsigt over det fredelige område og Atlanterhavet. Den nyrenoverede hoteldel er for dig, der rejser alene eller som par. For ekstra guldkant på ferien, er der pool-suiter. Her har du golfklubben rundt om hjørnet.

Playitas Villas er for dem, der vil forkæle sig selv og familien. Bo i luksuriøse villaer med tre soveværelser og privat pool i en behagelig afstand fra resortet. Nyd roen ved den private pool samt alle resortets sportsfaciliteter.

Playitas Annexe tilbyder enklere lejligheder, der passer til dig, der ønsker en behagelig seng at sove i, men som frem for alt lægger vægt på motion og ikke har noget imod at gå de 400-1000 meter ned til Playitas Resort for at deltage i alle de sportsfaciliteter, der er tilgængelige der.

Her kan du se et kort over Playitas.

Uendelige træningsmuligheder

På Playitas Resort findes aktiviteter for alle interesser og niveauer. Hver dag tilbydes et fuldt spækket træningsprogram, og du kan også leje udstyr til alle former for sport. Her findes også Kanarieøernes største fitnesscenter med et moderne udbud af vægte, maskiner og cardiomaskiner. I vores store cykelcenter udlejer vi moderne landevejscykler, mountainbikes, tempocykler, fatbikes, løbevogne, børnecykler m.m. Her er også en indendørs hal til f.eks. badminton, håndbold, fodbold eller basket. Her findes flere padel- og tennisbaner samt en opvarmet olympisk 50-meters pool udendørs. WOD Boxen tilbyder masser af godt udstyr, og her findes også en boksering og en klatrevæg. Hvis du vil lære at surfe, tilbyder vi surfkurser på La Pared.

Hvis du vil spille golf, ligger Playitas' 18-hullers golfbane på par 67. Den besøgende tilbydes en sjov oplevelse, hvor området med vulkan-sten skaber kontrast til golfbanens grønne fairways. Her kan du læse mere om vores golfpakker på Playitas. Her kan du læse mere om alle aktiviteter på Playitas samt hvad der indgår, og hvad der er mod betaling.

Skønne pools

Ved Playitas Aparthotel er der et skønt poolområde med en stor, opvarmet pool samt vandrutsjebane og plaskeområde for børn. Her er der også Aqua Aerobics hver dag. Ved Playitas Hotel er der en stor pool, og her er mere roligt. Begge pools er opvarmet til mindst 20 grader. Booker du en Playitas Villa har du en privat pool. Der er totalt offentlige 5 pools på området (inkl. en olympisk 50-meters pool). Den olympiske 50-meter pool er opvarmet til 26-27 grader, og kan bookes på området mod betaling (badehætte er obligatorisk og kan købes på området). Pooltemperaturen i de opvarmede pools kan være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Håndklædeservice mod betaling.

Sjov for de mindste gæster

På Playitas findes en overdækket legeplads samt en svømmeskole fra 4 år. Desuden har alle børn mellem 4-11 år chancen for at deltage i Club Polly & Mino - Apollos egen børneklub, hvor der er sjove aktiviteter. Kloge Polly og fjollede Mino bliver hurtigt børnenes favoritter. Både svømmeskolen og børneklubben ledes af veluddannet, skandinavisktalende personale.

I skoleferierne arrangeres også Kids Sports Academy på Playitas for børn mellem 5 og 15 år (opdelt i 3 aldersgrupper), hvor man kan prøve forskellige sportsaktiviteter ganske gratis.

Mad og drikke

Maden er en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas. Hvor end du befinder dig på Playitas Resort er der altid en restaurant, bar eller snackbar i nærheden. Playitas anvender så vidt muligt lokale og økologiske råvarer i sin madlavning og har egen Eco Garden hvor frugt, grøntsager og krydderurter dyrkes.

Der er to buffetrestauranter, en på Playitas Apart og en på Playitas Hotel. På Plaza Rambla ligger à la carte-restauranten La Bodega med spanske og italienske retter. I Palapa Bar, på Playitas Hotel, serveres enklere frokostretter. Hen på aftenen er det på Palapa Bar, at mange mennesker sætter sig ned og får en drink, ser solnedgangen og restituerer sig efter en lang session. Poolbaren på Playitas Aparthotel er en favorit blandt familier med børn.

Plaza Rambla & SportsBooking

I hjertet af Playitas Resort ligger Plaza Rambla, et torv med restauranter, minimarked og en sportsbar. Her spiser du godt efter dagens aktiviteter, kan se sport eller nyde en drink. På Plaza Rambla starter vi dagen med Sun Salutation, og resten af dagen er der fuld af liv og aktivitet. På Plaza Rambla ligger SportsBooking med tilhørende sports- og tøjbutik. SportsBooking er åben alle dage hele året, og her booker du alt, der har med sport og træning at gøre. I sportsbutikken sælges alt lige fra sko, træningstøj og svømmebriller til energibarer og gele'er.

Bæredygtighed på Playitas Resort

Playitas Resort arbejder kontinuerligt for mere bæredygtig turisme. Hotellet er bæredygtighedscertificeret af Travelife og har et omfattende bæredygtighedsprogram, hvor fokus er på energi, vandforbrug og genbrug. Eksempelvis deltog hotellets personale i World Cleanup Day i september og indsamlede herefter i alt 160 kilo affald fra resortet og dets omegn inkl. stranden.

Playitas Resort har sin egen Eco Garden og de økologiske gårde forsyner resortet med hjemmedyrkede urter, frugter og grøntsager året rundt. I 2022 blev der eksempelvis høstet 321 kilo kartofler på de egne gårde. Lokale produkter prioriteres altid og mere end 60 % af produkterne kommer fra De Kanariske Øer.

Playitas Resort bidrager også til at hjælpe med at lære børn og unge om miljøet og vigtigheden af bæredygtighed. For eksempel arrangerer de ugentlige naturvandringer med miljøfokus på feriestedet.

Øvrigt på Playitas Resort

Gratis wifi. Børneseng og barnevogn findes på hotellet (for at være sikker kan du lægge det til bookingen under Min Rejse eller kontakte vores sælgere). Vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt ved Playitas Aparthotel. I receptionen på Playitas Hotel findes en hæveautomat. En del trapper og niveauforskelle på Playitas Hotel. Her findes også en elevator for at komme helt til toppen. Som identifikation skal alle gæster på Playitas Resort bære hotellets armbånd.Busholdeplads for lokalbussen udenfor hotellet. Der findes også en friidrætsarena i nabobyen Gran Tarajal (mod betaling) ca. 5 km fra Playitas Resort.

Specialbagage: Hvis du vil medbringe specialbagage såsom din egen cykel, surfudstyr, dykkerudstyr eller golfbag, så hør hvad der gælder for dit flyselskab. Medbringer du noget af ovenstående udstyr, kan du forudbestille plads i transferbussen for 250 DKK. Ellers betales 35 EUR direkte ved ankomsten.

Det er muligt at checke ind online (oplys bookingnummer og ankomstdato, ikke efternavn).

I Playitas Resorts app kan du se det aktuelle aktivitets-/træningsprogram:

Download fra Google Play her

Download fra App Store her

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider