Playitas Resort

Las Playitas, Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Hæveautomat
 • Børneclub
 • Air condition på værelset
 • Air condition på hotellet
 • Babyseng
 • Billeje
 • Legeplads
 • Elevator
 • Underholdningsprogram
 • Internet på værelset
 • Vaskeriservice
 • Lobby/lounge
 • Opbevaring af bagage
 • Reception
 • Pengeskab på værelset
 • Shop
 • Souvenir/Gift Shop
 • Internet i fellesområder
 • Restaurant

Afstand

 • Afstand til offentlig transport: 200mm
 • Afstand til supermarket: 0mm
 • Afstand til strand: 100m
 • Afstand til bymidte: 5000m

Antal

 • Antal swimmingpools: 5

Hotelinformation

Playitas Resort er et af Europas største sports- og træningshoteller for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. Et stort ferieresort bestående af flere forskellige dele, lejligheder med eget køkken, hotelværelser, villaer med egen pool og flersengsværelser til store familier eller hold. Playitas tilbyder et uendeligt udvalg af sportsgrene og aktiviteter, smuk udsigt over det fredfyldte område og udsigt over Atlanterhavet. Alle træningsfaciliteter er inden for gåafstand, og som en ekstra bonus for alle golfspillere er golfbanen og klubhuset rundt om hjørnet.

På det lækre sports- og ferieresort Playitas Resort keder du dig aldrig! Her venter træningsmuligheder for både professionelle og hverdagsudøvere samt alle de vigtige dele på et ferieresort såsom et behageligt klima, sol og strand, pools, restauranter, barer og et opmærksomt personale.

Hotellet består af fire typer af indkvartering; Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe og danner sammen Playitas Resort. Uanset hvor du bor, er du aldrig langt fra restauranter, pools og træningsfaciliteter.

I hjertet af området findes de fleste aktiviteter og sportsfaciliteter. Plaza Ramla med sportsbooking og butik, a la carte-restauranter, minimarked, olympisk pool, holdtræningsområder, fitnesscenter, tennis, indendørs hal, WOD Box, klatrevæg, cykelcenter, dykkercenter og spa. I nærheden af Aparthotel og Annexe ligger driving range, minigolfbane og surfcenter og i nærheden af Hotel-delen er golfklubhuset.

Playitas består af følgende:

Playitas Aparthotel er sportsfamiliernes favorit med pæne og praktiske lejligheder. Der er et stort poolområde, og stranden er kun et stenkast væk.

Playitas Hotel klatrer op ad bjergskråningen med en smuk udsigt over det fredelige område og Atlanterhavet. Den nyrenoverede hoteldel er for dig, der rejser alene eller som par. For ekstra guldkant på ferien, er der pool-suiter. Her har du golfklubben rundt om hjørnet.

Playitas Villas er for dem, der vil forkæle sig selv og familien. Bo i luksuriøse villaer med tre soveværelser og privat pool i en behagelig afstand fra resortet. Nyd roen ved den private pool samt alle resortets sportsfaciliteter.

Playitas Annexe tilbyder enklere lejligheder, der passer til dig, der ønsker en behagelig seng at sove i, men som frem for alt lægger vægt på motion og ikke har noget imod at gå de 400-1000 meter ned til Playitas Resort for at deltage i alle de sportsfaciliteter, der er tilgængelige der.

Her kan du se et kort over Playitas.

Uendelige træningsmuligheder

På Playitas Resort findes aktiviteter for alle interesser og niveauer. Hver dag tilbydes et fuldt spækket træningsprogram, og du kan også leje udstyr til alle former for sport. Her findes også Kanarieøernes største fitnesscenter med et moderne udbud af vægte, maskiner og cardiomaskiner. I vores store cykelcenter udlejer vi moderne landevejscykler, mountainbikes, tempocykler, fatbikes, løbevogne, børnecykler m.m. Her er også en indendørs hal til f.eks. badminton, håndbold, fodbold eller basket. Her findes flere padel- og tennisbaner samt en opvarmet olympisk 50-meters pool udendørs. WOD Boxen tilbyder masser af godt udstyr, og her findes også en boksering og en klatrevæg. Hvis du vil lære at surfe, tilbyder vi surfkurser på La Pared.

Hvis du vil spille golf, ligger Playitas' 18-hullers golfbane på par 67. Her kan du læse mere om vores golfpakker på Playitas. Her kan du læse mere om alle aktiviteter på Playitas samt hvad der indgår, og hvad der er mod betaling.

Skønne pools

Ved Playitas Aparthotel er der et skønt poolområde med en stor, opvarmet pool samt vandrutsjebane og plaskeområde for børn. Her er der også Aqua Aerobics hver dag. Ved Playitas Hotel er der en stor pool, og her er mere roligt. Begge pools er opvarmet til mindst 20 grader. Booker du en Playitas Villa har du en privat pool. Der er totalt offentlige 5 pools på området (inkl. en olympisk 50-meters pool). Den olympiske 50-meter pool er opvarmet til 26-27 grader, og kan bookes på området mod betaling (badehætte er obligatorisk og kan købes på området). Pooltemperaturen i de opvarmede pools kan være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Håndklædeservice mod betaling.

Sjov for de mindste gæster

På Playitas findes en overdækket legeplads samt en svømmeskole fra 4 år. Desuden har alle børn mellem 4-11 år chancen for at deltage i Club Polly & Mino - Apollos egen børneklub, hvor der er sjove aktiviteter. Kloge Polly og fjollede Mino bliver hurtigt børnenes favoritter. Både svømmeskolen og børneklubben ledes af veluddannet, skandinavisktalende personale.

I skoleferierne arrangeres også Kids Sports Academy på Playitas for børn mellem 5 og 15 år (opdelt i 3 aldersgrupper), hvor man kan prøve forskellige sportsaktiviteter ganske gratis.

Mad og drikke

Maden er en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas. Hvor end du befinder dig på Playitas Resort er der altid en restaurant, bar eller snackbar i nærheden. Playitas anvender så vidt muligt lokale og økologiske råvarer i sin madlavning og har egen Eco Garden hvor frugt, grøntsager og krydderurter dyrkes.

Hvis du vælger at booke en rejse, hvor måltider er inkluderet, indtages måltiderne i buffetrestauranten. Der findes to buffetrestauranter, en på Playitas Hotel og en på Playitas Aparthotel. Hvis du bor i lejlighed på Playitas Aparthotel serveres morgenmad og middag i buffetrestauranten ved Playitas Aparthotel. Frokost serveres i Playitas Hotel. Øvrige værelsestyper (Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe) får sine måltider serveret i buffetrestauranten ved Playitas Hotel.

På Plaza Rambla er der a la carte-restauranter, som serverer spanske og italienske retter. På Palapa Bar (Playitas Hotel) serveres enkle frokostretter. Om aftenen kan man nyde en drink i Palapa Bar mens man nyder solnedgangen og slapper af efter en aktiv dag. Poolbaren på Playitas Aparthotel er børnefamiliernes favorit. Her er der liv og glade dage mellem pool, ture i vandrutsjebanen og aqua fitness. I Birdie Bar (der har åben når golfbanen har åben) er der roligt. Her kan du nyde en kop kaffe eller en drink.

Plaza Rambla & SportsBooking

I hjertet af Playitas Resort ligger Plaza Rambla, et torv med restauranter, minimarked og en sportsbar. Her spiser du godt efter dagens aktiviteter, kan se sport eller nyde en drink. På Plaza Rambla starter vi dagen med Sun Salutation, og resten af dagen er der fuld af liv og aktivitet. På Plaza Rambla ligger SportsBooking med tilhørende sports- og tøjbutik. SportsBooking er åben alle dage hele året, og her booker du alt, der har med sport og træning at gøre. I sportsbutikken sælges alt lige fra sko, træningstøj og svømmebriller til energibarer og gele'er.

Bæredygtighed på Playitas Resort

Playitas Resort arbejder kontinuerligt med bæredygtighed og bevidst forbrug. For eksempel fjernede Playitas Resort i 2018 mere end 1.000.000 plastartikler fra sine faciliteter.

Øvrigt på Playitas Resort

Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Børneseng og barnevogn findes på hotellet (for at være sikker kan du lægge det til bookingen under Din Rejse eller kontakte vores sælgere). Vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt ved Playitas Aparthotel. I receptionen på Playitas Hotel findes en hæveautomat. En del trapper og niveauforskelle på Playitas Hotel. Her findes også en svævebane for at komme helt til toppen. Busholdeplads for lokalbussen udenfor hotellet. Der findes også en friidrætsarena i nabobyen Gran Tarajal (mod betaling) ca. 5 km fra Playitas Resort.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider