La Familia Gallo Rojo

El Campello, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 850 m
  • Lufthavn Alicante (ALC): 29.0 km (28 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger 200 m fra stranden, som er adskilt fra marinaens promenade af to kommercielle gader i centrum af El Campellos turistområde. Ydermere er der ca. 30 km til Alicante lufthavn.

Det klimatiserede hotel blev opført i 2010 og rummer i alt 100 værelser, herunder 1 suite, 1 juniorsuite og 3 tilpassede værelser. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator og spillelokale og fjernsynsstue. Gæsterne kan bestille babysitning og nyde deres måltider i panoramarestauranten. Derudover er der 2 caféer, hvoraf den ene ligger ved swimmingpoolen, 1 bar og 2 saloner beregnet til fester og konferenceindretninger. Gæster af yngre årgang vil desuden værdsætte legepladsen. Endvidere er der WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og en parkeringsplads til bilen.

Alle værelser har terrasser med udsigt over havet og er udstyret med internetadgang, satellit-tv, safeboks og eget veludstyret badeværelse med badekar. Hertil kommer hårtørrer, dobbeltseng, telefon, radio, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretninger.

Gæsterne kan benytte fitness-studiet, boblebadet, saunaen, den udendørs swimmingpool og børnebassinet. I snackbaren langs swimmingpoolen fås desuden forfriskninger. Herudover står liggestole og parasoller klar til brug på solterrassen og stranden. Deslige er massage- og spa-behandlinger med til at sikre ultimativ afslapning. Endvidere er der med Golf Bonalba mulighed for at spille golf ca. 3 km fra hotellet.

Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen. Både frokosten og aftensmaden kan sammensættes fra buffeter eller bestilles a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider