Lejligheder Las Floritas

Playa de las Américas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 1000 m
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 17.9 km (16 mins)
  • DistanceToTown: 1,1 km
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/tenerife/playa-de-las-americas/lejligheder-las-floritas/
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 1 km

Hotelinformation

Lejligheder med central beliggenhed

Las Floritas ligger utroligt godt og centralt i forhold til både centrum af Playa de las Americás, stranden og den charmerende strandpromenade. Det hyggelige lejlighedshotel er meget populært, især blandt gæster, som gerne vil have nem adgang til feriebyens mange faciliteter, gode restauranter og livlige aftenliv. Rundt om hotellet ligger også mange spændende butikker, barer og restauranter, der kan udforskes. Du har kort afstand til busterminalen, og hvis du gerne vil ud at spille golf i din ferie, ligger golfbanen i Playa de las Americás ikke langt fra hotellet.

Du kan dase på den atmosfærefyldte solterrasse eller svømme i den store swimmingpool, som snor gennem hele lejlighedskomplekset. Børnepoolen er en del af den store pool, og derfor ikke afgrænset. Solsenge ved poolen kan lejes mod tillæg (1€ pr. seng pr. dag), og du kan bestille drikkevarer og snacks i poolbaren (vi gør opmærksom på at poolbaren er lukket om mandagen). Skal det være let, kan du bestille roomservice og få vasket dit tøj (mod betaling).

Sådan bor du
På Las Floritas bor du i enkelt indrettede to-værelses lejligheder med eget bad/toilet og køkken med komfur, køleskab, fryser, ovn, børdrister og elkedel. Lejlighederne har separat soveværelse og mulighed for to sovepladser i stuen, telefon og balkon/terrasse. Du kan også bo i tre-værelses lejligheder. Safebox kan lejes mod gebyr.

2-værelses lejligheder er indrettet til maksimalt to voksne og to børn, og i de tre-værelses kan der maksimalt bo fire voksne og to børn. Du kan også bo alene i to-værelses lejlighed mod tillæg. Nogle to-værelses lejligheder vender mod nord, og alle tre-værelses lejligheder vender mod nord og ligger på 2. sal.

Pension
Opholdet på Las Floritas er uden pension.

Mere om Lejligheder Las Floritas
Las Floritas er et populært og hyggeligt lejlighedshotel, hvor man får meget for pengene. På grund af den centrale beliggenhed kan nogen trafikstøj forekomme. Bemærk venligst, at der er mange trapper for at komme op til nogle af lejlighederne. Man skal tjekke ud af værelserne senest kl. 11 på afrejsedagen. 

Wifi findes på fællesarealerne og ikke i lejlighederne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider