Hotel BelleVue Club

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Børneclub
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 64.7 km (55 mins)

Hotelinformation

Overnatter du ved Hotel BelleVue Club, som ligger ved vandet i Alcúdia, er du kun 5 minutters kørsel fra Alcúdia Havn og 9 minutters kørsel fra Playa de Muro. Dette hotel med familievenlig profil ligger 3,3 km fra Alcúdia Strand og 11,9 km fra Pollensa Havn. Føl dig hjemme i et af de 1468 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon. Med Wi-Fi (tillægsgebyr) kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, dybe badekar og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Cova de Sant Martí - 1,3 km
Alcúdia Strand - 1,5 km
Hidropark - 1,6 km
Platja dels Francesos - 1,7 km
Playa de Muro - 2,5 km
Alcúdia Havn - 3 km
Museu de Sant Jaume - 3,6 km
Pollentias monografiske museum - 3,6 km
San Jaumes Kirke - 3,6 km
Auditori d'Alcúdia - 3,7 km
Ca’n Domènech - 3,7 km
De romerske ruiner af Pollentia - 3,8 km
Ca’n Canta - 3,8 km
Medieval Walls - 4,1 km
Xara-porten - 4,1 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel BelleVue Club er Palma de Mallorca (PMI) - 60,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 8 udendørs swimmingpools, eller nyd en af de andre rekreative faciliteter, der inkluderer en natklub. Dette hotel tilbyder desuden trådløs internetadgang (tillægsgebyr), babysitning (tillægsgebyr) og spillehal/spillerum. Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Tag forbi dette hotels restaurant, Pizzeria Dolce Vita, og få aftensmad, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.

Overnatningsstedet lukkes fra den 2. november til den 21. marts.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.55 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.28 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 2.20 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.10 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 8.5 EUR for voksne og 4.75 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for trådløst internet på værelset: 5.00 EUR pr. dag (priserne kan variere)
  • Gebyr for trådløst internet på fællesområder: 1 EUR (for 60 minutter, priserne kan variere)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider