Hotel Residence Select

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 700 m
  • Nærmeste centrum: 700 m
  • Bar
  • Elevator

Hotelinformation

Dette lejligheds-hotel ligger i centrum af Prag i bolig- og forretningskvarteret I. P. Pavlova inden for gåafstand af Wenzelspladsen, Nationalmuseet, Prags Kongrescenter og alle store historiske seværdigheder. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man desuden ved hotellets dørtrin, og til hovedbanegården er der ca. 3 km. Herudover ligger indkøbscentret Flora omkring 5 km fra city-hotellet, og floden Vltava løber 3 km borte. Endvidere ligger Prags internationale lufthavn Ruzyn? omkring 20 km fra hotellet.

Dette elegante hotel ligger i en pæn bygning fra 1910 og råder over 25 boligenheder med studier i høje standarder, som alle er rummelige, lyse og rolige (specielt hvis de vender ind mod gården). Det klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator, og af faciliteter er der for øvrigt også en café, en bar, en beværtning, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Mod betaling er der også internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice såvel som udlejning af cykler.

Dobbeltværelserne, som også kan benyttes som enkeltværelse, eller tremandsværelse med en ekstra seng, tilbyder parket, høje lofter og er prydet med møbler og materialer i et overdådigt design. Et skab afskiller på elegant vis et lille og dog veludstyret tekøkken med komfur, køleskab/minibar, vask, køkkenservice og mulighed for at lave te og kaffe. I de 2 penthouse-suiter tilbydes der endda mere komfort med en dagligstue i underetagen og et soveværelse på mellemetagen. Alle værelser er udstyret med førsteklasses behageligheder såsom dobbelt- eller kingsize seng, satellit-tv, radio, stereoanlæg, telefon, internetadgang, centralvarme og en stor safeboks (som er perfekt til at opbevare en bærbar computer i). Værelserne ud til gaden har klimaanlæg i sommermånederne. Desuden er badeværelserne velindrettet med brusebad og hårtørrer.

2020-05-15 - 2020-12-31 As a result of local government measures and guidelines put in place by services providers including hotels and ancillaries guests may find that some facilities or services are not available.Please visit https://static-sources.s3-eu-west-1.amazonaws.com/policy/index.html for further information.

Befolkning i centrum 700 m | Nærmeste bus / metro 300 m | Lufthavn 16 km | Golfbane 6,5 km | Bug/togstation 1,3 km

Café | Bar | Morgenmads restauranten

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider