Sirios Village

Agioi Apostoloi, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 500 m
  • Lufthavn Chania (CHQ): 24.0 km (29 mins)
  • PoolChildren
  • HotelLink:
  • DistanceToBeach: 500 m
  • Pool
  • Bar
  • Restaurant
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 4 km, Chania

Hotelinformation

Populært og familievenligt lejlighedshotel med rigtig god service

Tæt ved den smukke strand i Agii Apostoli ligger Sirios Village. Et ualmindelig dejligt og frodigt område med en skøn og afslappet Middelhavsstemning. Her finder du et af vores absolut mest populære hoteller – ikke blot på Kreta, men i hele vores hotelprogram.

Sirios Village er med andre ord fuldstændigt ideelt til en sol- og badeferie for hele familien. Derfor har vi også udvalgt det som et af vores Bravo Favorit*-hoteller – et koncept, der sikrer dig og din familie ferieglæde for alle aldre.

Hotellet og dets meget servicemindede personale skaber de perfekte rammer for alle aldre. Der er masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Her er fx underholdning om aftenen – lige fra Elvis- til børneshows, en skøn legeplads og et godt wellnessprogram. I haven er der også en dejlig legeplads, ligesom der er god plads til sjov og leg. Du kan også leje hotellets tennisbane for 10 € i timen, hvor ketcher medfølger.

Nyd ferien ved det vidunderlige poolområde, der indbyder til masser af sjov. Her er der både mulighed for aktiviteter og ren afslapning. Der er også en stor børnepool med børnefaciliteter, masser af solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Vil du hellere til stranden, er der blot 500 meter, hvor du kan muntre dig dagen lang.

I nyder ferien med All Inclusive, så du kun skal koncentrere dig om at nyde ferien. Her serverer de både internationale og lokale retter fx gyros, så man også får smag for de lokale retter. Det er både muligt at sidde inde og ude ved restauranten.

På Sirios Village kan du både bo i lejligheder, dobbeltværelser eller suiter med egen pool. Sidstnævnte giver muligheden for at nyde din helt egen, private pool i egen lille have. Det er da ferie!

Et virkelig populært hotel, der emmer af ægte græsk charme. Her er der virkelig plads og mulighed for at nyde en fantastisk familieferie uanset alder.  

Sådan bor du 
Alle værelser er indrettet med balkon/terrasse, separat bad/toilet samt aircondition, TV, hårtørrer og kaffefaciliteter. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelser: Værelse indrettet til maks. tre personer og er ca. 25m2.

Dobbeltværelser superior: Rummelige, nyrenoverede dobbeltværelser superior med plads til maks. tre personer, og alle værelser er foruden ovenstående udstyret med køleskab. Alle dobbeltværelser superior er ca. 25m2. 

Dobbeltværelser superior med privat pool: Stilfulde værelser i stueetagen  med udgang til privat pool fra terrassen. Poolen er opvarmet i de koldere måneder. Alle værelser er foruden ovenstående udstyret med minikøleskab, badekåbe og tøfler. Ca. 25m2 med plads til maks. tre personer.

Familie Suite: Familie Suiterne er mellem 30-35 m2 og har plads til op til fire til fem personer. Værelset er indrettet med opholdsrum med sovesofa samt et separat soveværelse med to sovepladser samt køleskab.

3-værelses lejlighed: Indrettet med et lille tekøkken med mikroovn, el-kedel og køleskab. 3-værelses lejlighed er ca. 60 m2 med plads til maks. seks personer.

Pension
Dit ophold på Sirios Village er med All Inclusive. Dine måltider bliver serveret fra en indbydende, lækker og varierende buffet i hotellets restaurant.

Mere om Sirios Village
Der er et fint minimarked, mindre fitnessrum, sauna og tyrkisk bad samt mindre tennisbane – kunststofbane med sand – som man kan benytte for ca. 10 euro i timen. 

Lejlighedshotellet er velegnet til gangbesværede.

Stranden, der ligger 500 meter fra hotellet, nås nemmest via en stejl bakke. Stranden er meget børnevenlig. 

Er du gluten-allergiker meddeles dette blot hotellet, så tager de hensyn til det.

Det er ikke tilladt at have badetøj på i hotellets restaurant.

Roomservice er mod gebyr

Sen afrejse?  Mod betaling kan der være mulighed for at få late check-out ved forespørgsel på hotellet. Det er altid muligt at opmagasinere sine kufferter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider