Serenity Amadores

Amadores, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 1200 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 51.1 km (40 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Dette lejlighedskompleks er beliggende over en af Gran Canarias mest spektakulære strande, hvor vandet er krystalklart og turkisblåt. Komplekset har en imponerende udsigt ud over havet og er den ideelle base for en afslappende ferie. Solnedgangene giver en ægte koncert af lys, refleksioner og teksturer, hvilket skaber en magisk atmosfære. Den geografiske placering af komplekset er en reel fordel, da turistcentret med sine mange barer, restauranter, butikker og indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger i umiddelbar nærhed. Den nærmeste strand ligger 1 km væk, og seværdigheder som Veguetas historiske gamle bydel, Tejeda, Roque Nublo naturpark, Teror kommune med helligdommen Virgen del Pino (Vor Frue af Pines) og Cenobio de Valerón hulesystemet er alt sammen inden for 1 times kørsel fra hotellet.

Enhederne omfatter 4 suiter og 36 lejligheder beliggende i en 4-etagers hovedbygning og en 5-etagers hjælpebygning. Ind- og udtjekning er muligt til enhver tid i receptionen. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Lejlighedshotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. En elevator og kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. En række butikker, herunder et supermarked, er gode til at shoppe eller bare surfe på. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue, et legerum og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter biludlejning, lægehjælp, roomservice, vaskeservice og et møntvaskeri.

Værelserne har en stue, et køkken og et badeværelse. Aircondition og ventilator sikrer behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Gæsterne er sikre på at få en god nats søvn i dobbeltsengen. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Værdigenstande kan opbevares sikkert i et pengeskab. Yderligere funktioner omfatter køleskab, komfur, mikrobølgeovn og te- og kaffefaciliteter. En telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Der er hårtørrer og makeupspejl på badeværelserne, som er udstyret med bruser. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Det udendørs poolkompleks omfatter et børnebadeområde og er ideelt til at træne eller bare slappe af. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Hotellet tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder cykling/mountainbike, golf, fiskeri og ridning. Med windsurfing, kanosejlads, snorkling og dykning til rådighed, vil fans af vandsport have masser at vælge imellem. Sports- og fritidsfaciliteterne på lejlighedshotellet omfatter fitnesscenter, yoga og callisthenics. Efter en lang dag kan gæsterne slappe af i wellness-området, som har en spa og et solarium. Massagebehandlinger er blandt de tilgængelige faciliteter mod et ekstra gebyr.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider