Austria Trend Hotel Lassalle

Wien, Østrig Flag - Østrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstands center: 1000 m
  • Nærmeste centrum: 1 km
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant

Hotelinformation

Hotellet ligger i nærheden af byens centrum og er et ideelt udgangspunkt for udflugter. Der er forbindelse med offentlig transport kun ca. 50 m fra hotellet, mens der ligger restauranter, barer og pubber ca. 100 m væk. Der er ca. 500 m til indkøbsmuligheder, diskoteker og en banegård. I nærheden ligger endvidere Wiener Prater og Wiens messehaller samt byens lufthavn.

Cityhotellet blev renoveret i 2006 og har fordelt på 7 etager i alt 140 værelser, heraf 4 suiter. Bygningen rummer desuden en hyggelig have og terrasse samt foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. På hotellet er der desuden en bar, en restaurant og et konferencelokale samt internetadgang. Mod betaling kan gæsterne endvidere gå trådløst på Internettet (WLAN) samt bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen i garagen. Yderligere findes der en cykelkælder, en parkeringsplads og en legeplads.

De storslåede og komfortabelt indrettede værelse med sofagruppe og læseplads tilbyder en hyggelig atmosfære og er specielt tilpasset gæsternes behov. Endvidere er der badeværelse med masser af plads til opmagasinering, brusebad, separat toilet, hårtørrer og kosmetikspejl samt telefon, kabel-tv, radio, internetadgang, skrivebord minibar og safeboks, der alt sammen er med til at sikre et behageligt ophold. Alle værelser har gulvtæppe, dobbelt- eller kingsize seng og individuelt regulerbare radiatorer. For familier er der værelser med forbindelsesdør.

Lige i nærheden af hotellet finder man et stort udvalg af underholdnings- og sportsmuligheder. Gæsterne kan få vejledning af personalet i receptionen og hjælp til at sammensætte en individuel fitness-pakke. Ca. 3 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet, mens køkkenet også kan tilbyde diætretter og specielle retter.

2020-05-15 - 2023-06-30 Due to the pandemic, many accommodation and service providers may implement processes and policies to help protect the safety of all of us. This may result in the unavailability or changes in certain services and amenities that are normally available from them. More info here https://cutt.ly/MT8BJcv

Befolkning i centrum: 1 km | Lufthavn: 1 km | Golfbane: 3 km | Bug/togstation: 50 m

Bar | Restaurant

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider