Rundrejse i Kappadokien

Antalya, Tyrkiet

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Kappadokien

Tyrkiet er meget mere end badeferie… Det er også et land fyldt med myter og legender, et frilandsmuseum, hvor du kan opleve levn fra 10.000 års indholdsrig og betydningsfuld historie.

Tag med på en uforglemmelig rundrejse til den centrale del af Tyrkiet, til Kappadokien. Lær tyrkisk og osmanisk historie, oplev de historiske steder, de stolte håndværkstraditioner og storslået natur. I en uge rejser vi rundt med dygtige guider og moderne busser i nogle af de mest interessante områder. Du får overnatning i høj klasse undervejs, smager på ægte tyrkisk mad, og du får garanteret mange nye oplevelser. Der er naturligvis også mulighed for afslapning og shopping i løbet af rejsen.

I Kappadokien oplever du den mest fortryllende natur. Dette særprægede landskab har i mange år fascineret og fortryllet besøgende fra hele verden. Landskabets klippeformationer bølger sig over sletten som et månelandskab, der er formet af vind og vejr.

På rejsen vil der også være mulighed for tilkøb af spændende udflugter og seværdighedsbesøg.

Se pris og bestil