Grupotel Amapola

Playa de Muro, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub
  • Afstand strand: 600 m
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 66.1 km (57 mins)

Hotelinformation

Strandhotellet hører til i middelklassen og ligger lidt udenfor bymidten i bydelen "Playa de Muro". I nærheden er der en lille sø og hotellet er kun adskilt fra stranden af en enkelt vej (ca. 400 m). I de umiddelbare omgivelser (100 m) finder man forskellige restauranter og barer. Der er desuden ganske få minutters gang til et diskotek (ca. 200 m) samt et væld af indkøbsmuligheder. Der er forbindelse med offentlig transport lige foran hotellet. Til lufthavnen Palma de Mallorca er der ca. 53 km (ca. 1 times kørsel med offentlige transportmidler).

Hotellet blev renoveret i 2003 og ligger i en 3.000 m² stor have. Det er på 6 etager og råder over i alt 156 værelser, heraf 24 enkelt- og 132 dobbeltværelser. Der er desuden foyer med døgnåben reception, safe, vekselbørs samt 2 elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant, en offentlig internetcomputer (betaling) samt en legeplads. Der tilbydes desuden hjælp i tilfælde af sygdom. Børnene kan blive passet i hotellets miniklub.

De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, lejesafe og altan.

Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool, børnebassin og snack-/poolbar, ligesom der også er liggestole, parasoller og en tennisbane. Der er endvidere mulighed for at spille bordtennis, beachvolleyball, billard (betaling), boccia og golf (Ca. 20 km). Der er endvidere mulighed for at dyrke aerobic. På stranden er der mulighed for at leje vandcykler, ligesom der også står liggestole og parasoller til rådighed. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille all-inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider