Sunwing Sandy Bay Beach

Ayia Napa, Cypern Vis på kort

More about facilities ▼

Faciliteter

  • Internet
  • Lille supermarket
  • Vandrutschebane
  • Børnepool

Antal

  • Rengøring (gange/uge): 5

Andre

  • Bar: 2 stk.
  • Strand tættest på: 50-200 m
  • By tættest på: 0 m
  • Pool: 4 stk.
  • Restaurant: 3

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Sunwing Sandy Bay Beach er vores mest populære familiehotel på solsikre Cypern. Her kan du vælge mellem seks pools, hvoraf tre børnepools, og her findes også vandrutsjebaner, som garanteret bliver alle børns feriefavorit. Og når du vil have sand og salte bølger, er der ikke mere end 100 meter til den børnevenlige strand, som også egner sig til snorkling.

De lave bygninger på Sunwing Sandy Bay Beach giver dig følelsen af at bo i en fredelig græsk landsby, og hotelområdet byder på mange dejlige lejlighedstyper. Vil du bo ekstra godt, kan du bestille en Royal Family Suite med lækre detaljer og en suveræn beliggenhed på hotellet - og skal det være rigtig luksuriøst, kan du bestille en suite med direkte adgang til en privat, delt pool. Ekstra sjovt og børnevenligt bor du i en Lollo & Bernie Suite, og rejser I mange sammen, kan I med fordel vælge vores rummelige Big Family-lejlighed. På Sunwing Sandy Bay Beach findes lejligheder for alle!

I Fino Restaurant & Grill og på restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsretter og international mad, og om aftenen kan du slappe af med en drink i Lime Bar, mens du nyder vores professionelle familieshows.

I Fitness & Spa kan du vælge mellem forskellige træningshold og skønhedsbehandlinger, og som altid på Sunwing Family Resorts kan børnene glæde sig til masser af sjove aktiviteter: Her findes blandt andet Lollo & Bernie's Mini Land for de mindste og Teen Lounge, hvor de lidt større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Sunwing Sandy Bay Beach ligger i rolige omgivelser lige ud til havet. I området omkring hotellet findes en del restauranter og enkelte butikker. Ayia Napa ligger ca. 2,3 km væk og har et stort udbud af restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.

Fra efteråret 2017 og frem til foråret 2019 bygges et nyt hotel på nabogrunden til Sunwing Sandy Bay Beach. Byggeriet kan medføre støj på hotelområdet - især for gæster, der bor i blok 7 og 8.

Vis på kort

Kort