Kacha Resort & Spa

Koh Chang, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Restaurant
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 1 km
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/thailand/koh-chang/kacha-resort--spa/
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Pool

Hotelinformation

Nyere hotel i ægte thaistil direkte ved White Sand Beach

I hjertet af Koh Changs vidunderlige strand, White Sand Beach, finder du Kacha Resort & Spa. Et skønt hotel, der har værelser på begge sider af vejen. Uanset hvor du bor, har du aldrig langt til vandet og den fantastiske White Sand Beach, der af mange ses som den bedste strand på hele øen.

Kacha Resort & Spa er et godt hotel for alle aldre. Hotellet har to poolområder – en på hver side af vejen. Det ene poolområde ligger ved stranden med en flot havudsigt og separat børnepool, mens du finder det andet poolområde på den anden side af vejen. Her er både swimp-up bar, rutsjebane og gode liggestole. Det er også på denne side, at du finder hotellets børneklub og det lækre fitnesscenter, der har åbent hele dagen.

Forkæl kroppen i hotellets spafaciliteter, hvor du kan vælge i mellem mere end 30 forskellige spabehandlinger hos professionelle terapeuter.

Tæt på hotellet finder du mange restauranter og souvenirbutikker. Du kan også spise på hotellet på Kacha Restaurant, som serverer både thailandske og internationale retter. På restauranten kan du ofte nyde middagen med livemusik.

Sådan bor du på Kacha Resort & Spa
På Kacha Resort & Spa bor du i fine værelser i enten Hillside bygningen eller Seaside bygningen. Alle værelserne er indrettet med aircondition, TV, telefon, minibar (mod gebyr), kaffe & te faciliteter, safebox, gratis Wi-Fi, køleskab, skrivebord, sofa, slippers og hårtørrer.

Dobbeltværelse Deluxe - Hillside Wing: Fine og store værelser på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til poolen eller bjergsiden. Værelserne er placeret på hillside, hvor du skal krydse hovedvejen for, at komme direkte til hotellets strandafdeling på White Sand Beach. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med separat badekar og bruser, samt en dobbeltseng eller to enkeltmands senge. På værelset kan der være op til fire personer, heraf maksimalt tre voksne.

Dobbeltværelse Deluxe - Seaside Wing: Fine og store værelser på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne er placeret på seaside og ligger derfor på strandsiden af hotellet. De er indrettet med eget badeværelse med separat badekar og bruser, samt en dobbeltseng eller to enkeltmands senge. På værelset kan der være op til fire personer, heraf maksimalt tre voksne.

Dobbeltværelse Deluxe Chalet - Seaside Wing: Fine og store villaer på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne er placeret på seaside og ligger derfor på strandsiden af hotellet. De er indrettet med eget badeværelse med separat badekar og bruser, samt en dobbeltseng eller to enkeltmands senge. På værelset kan der være op til fire personer, heraf maksimalt tre voksne.

Pension
Opholdet er med morgenmad, som du nyder i restauranten, der ligger på strandsiden. Fra november 2024 er det muligt at tilkøbe halvpension.

Mere om 
Kacha Restaurant har åbent fra kl. 7.00-10.00 og fra kl. 11.00-22.00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider