Inturotel Cala Azul Garden

Cala d'Or, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 150 m
  • Afstands center: 900 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 59.4 km (52 mins)

Hotelinformation

Lejlighedskomplekset ligger midt i et turistområde kun ca. 150 m fra sandstrandene Cala Ferrera og Cala Esmeralda. I de umiddelbare omgivelser (ca. 100 m) finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et busstoppested. Der er ca. 800 m til Cala d'Ors centrum, mens man finder et diskotek ca. 1 km fra hotellet.

Komplekset er renoveret i år 2005. Fordelt på 3 etager har det i alt 126 lejligheder. Det befinder sig i et kæmpestort feriekompleks med en ca. 6.000 m2 stor have og i alt tre søsterhoteller, hvis faciliteter alle gæster kan gøre brug af. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Desuden er der en café, et minimarked, diverse forretninger, en frisør, en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole samt et par konferencerum og en internetterminal (trådløst Internet muligt). Herudover er der også vaskeservice, ligesom der er mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en miniklub og en legeplads til de mindste gæster samt en parkeringsplads og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler.

De tiltalende og klimatiserede lejligheder råder over eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt tekøkken med køleskab. Herudover er de flisebelagte og er udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, safeboks (mod betaling) samt altan.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider