Breezes Beach Club & Spa

Zanzibar, Tanzania

7 nætter Vis på kort
Bravo Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Afstand

  • Afstand til strand: 0m
  • Afstand til byen: 50km

Hotelinformation

Fantastisk familiedrevet hotel direkte på stranden 
På Zanzibars østkyst ligger det skønne, familiedrevet hotel Breezes Beach Club. Det pragtfulde hotel ligger i en palmeklædt tropisk have og helt ned til den populære Bwejuu strand, som er kåret som en af de bedste sandstrande på hele Zanzibar. Hotellet oser af charme og elegance og er perfekt for jer, der ønsker at nyde drømmeferien på Zanzibar i eksotiske og rolige omgivelser.

Med et ophold på Breezes Beach Club mærker du den personlige og eksotiske stemning fra første skridt, du tager ind på hotellet. Familien, som ejer hotellet, vil gøre alt for, at du føler dig hjemme allerede fra første dagen. Breezes Beach Club er indrettet i traditionel afrikansk stil med mørke træsorter og med lokale håndlavede møbler.

Hotellet har et skønt poolområde, som er omkranset af store, svajende palmetræer og grønne plæner. Fra poolen har du udsigt til den kridhvide sandstrand og det azurblå hav, som kun ligger få skridt væk. Skal hele ferien ikke gå med afslapning ved poolen eller stranden, så har hotellet et dejligt spaområde, hvor du kan få flere forskellige skønhedsbehandlinger eller komme helt ned i gear med en god gang massage. Skal formen holdes ved lige, kan du benytte dig af hotellets fitnessrum.

Breezes Beach Club har 3 restauranter, som tilbyder retter for enhver smag. Har du lyst til at nyde din aftensmad i lidt mere private og romantiske omgivelser, er det muligt for par at spise aftensmad på stranden, mens I nyder udsigten over det indiske ocean. Hotellet har desuden flere barer, hvor det er muligt at få kolde forfriskninger og farverige drinks.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort