Benidorm Plaza

Benidorm, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Alicante (ALC): 59.5 km (46 mins)

Hotelinformation

Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger centralt på Plaza Triangular ca. 300 m fra Levante-strand. Til fods når man hurtigt talrige indkøbsmuligheder (100 m), restauranter (ca. 150 m), barer (150 m), diskoteker (350 m) og den smukke gamle bydel. Der er kun ca. 25 m til en forbindelse med offentlig transport.

Strandhotellet er bygget i 1968 og renoveret i 1999. Det er på 16 etager og har i alt 439 værelser, heraf 208 dobbeltværelser og 40 suiter. Det råder desuden over en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 4 elevatorer. Herudover kan det tilbyde en café, et diskotek, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger område og børnestole, et konferencerum, en offentlig internetcomputer, en cykelkælder samt en parkeringsplads og en garage. Room- og vaskeservice tilbydes. Børnene kan sågar blive passet i hotellets miniklub.

De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Herudover har de telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, minibar, køleskab, flisebelægning, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks.

Der er en swimmingpool med børnebassin, en snack-poolbar, liggestole, parasoller, solterrasse og dampbad på hotellet. Mod betaling kan man desuden benytte hotellets whirlpool, sauna eller få massage. For de sportsbegejstrede er der bordtennis, billard og golf (ca. 10 km væk), ligesom der også er et fitness-studie. På den dejlige sandstrand er der desuden liggestole og parasoller. Et sæsonafhængigt underholdningsprogram runder tilbudene af.

Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider